Напитка на д-р Оз чисти всички мазнини от тялото

0

Повече от известен е д-р Оз (Dr. Oz), основно на дамите, а неговата изключителна смес от природни продукти предизвиква изчистване на артериите от мастните наслагвания по стените им. Сместа е абсолютно вълшебна, тъй като освен лечебна, тя освежава и организма за тонус през целия ден. По този начин, освен от представителките на нежния пол, които основно се уповават на рецептите на д-р Оз, неговите признати и доказани миксове могат да се пият и от господата, а резултатът ще бъде факт съвсем скоро – изчистване на всички налични вредни мазнини по кръвоносните съдове.

Ето и необходимите съставки, за да си направите сами вкъщи еликсира на д-р Оз за прочистване на телесните мазнини: грудката на целина (около 400 грама), две връзки магданоз, 200 грама спанак, един килограм лимони (лайм) и преварена вода.

Почистете добре лимоните, спанака и магданоза. Нарежете ги (лимоните с корите, а спанакът и магданозът със стеблата), обелете грудката на целината и я разделете на 4. Изсипете всичко в блендера, разбъркайте докато стане смути със бледозеленикав цвят. Добавете преварена вода по ваше усмотрение (да се превърне в течност, удобна за пиене). Ако киселият вкус ви идва в повече, д-р Оз позволява да подсладите със стевия или мед.

лимон, магданоз, целина, спанак, очистващ микс на д-р Оз чисти всички мазнини от тялото

От направената напитка приемайте по около 600 мл дневно, може на три дози по 200 мл, но преди хранене. В тази концентрация и с непроменени съставки натуралната прочистваща смес на д-р Оз пийте поне три месеца.

И още една рецепта да пречистване на кръвоносните съдове за по-дълъг живот и блестящо здраве, но от лечителката д-р Шаталова:

Билкова отвара, завещана от д-р Шаталова пречиства артериите и удължава живота

Коментирай с Facebook

коментара

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg