Млада жена се сгоди за… пица (снимки)

0

Красивата 19-годишна Никол Ларсън от Канада се сгоди със средна по размер пица от популярна марка, поставена в картонена кутия!  Тържественото вричане във вярност беше заснето от нейната приятелка, професионална фотографка Мириам От. Годеницата обясни своя избор с това, че пицата е любовта на живота й и нищо не може да я замени. Нито гадже, нито любовна авантюра.

пица, годеж, млада жена

Младата дама, която е студент в университета в Летбридж, се е снимала с любимата са junk food в различни пози – докато тя седи до него на пейка в парка и романтично гледат в далечината, докато люлее с любов избраника си, а първата целувка е запечатана с апетитна хапка от пицата-годеник!

„Исках да направя една пародия на семейните снимки на други двойки, защото аз не съм женена, а пицата никога няма да ме разочарова,“

казва Ларсън пред The Huffington Post.

Годежният албум на Никол бе пуснат в интернет и за кратко време бе гледан над 40 000 нейни почитатели, половината от които се кълнат, че обезателно ще се сгодят за някое любимо ястие, вместо да дадат надежда на някой ухажващ ги Ромео.

Фирмата за пици видя в годежния албум на Никол една чудесна реклама и й изпрати безплатно няколко пици от свой ресторант в провинция Алберта. Блогъри коментираха дано между различните пици не възникне някаква ревност и годеникът да не ги натръшка още при доставката.

Ако темата Ви е интересна, може да прочетете още Австралийка прави секс с дърво, предстои им сватба

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg