„Мисис България 2020“ – кои са новите носителки на престижното отличие (снимки)

0

При съобразени с изискванията мерки за сигурност на 30 октомври, петък в София се проведе 22-то издание на Националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2020″.

Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 20 финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България International” Бяха избрани и тяхни подгластнички. За първа година в продължение на 20 дни всички можеха да гласуват, за да изберат тяхната победителка онлайн.

Запазва се тенденцията интерес към конкурса да проявяват омъжени дами с висше образование и престижни професии. Сред кандидатките за тазгодишните титли бяха лекари, адвокати, бизнес дами, много професионални спортистки, фитнес и йога инструкторки, както и бивш заместник-министър.

Мисис България 2020

В първи тур участничките излязоха с национални костюми предсотавени от Гайтан ЕООД , с във втори с техни близки и приятели. В трети тур дефилираха в прекрасните тоалети на КИАРА фешън на дизайнерката Гергана Апостолова.

Ето и големите победителки на вечерта:

Мисис България International Гери Михалева от Варна. Тя е и носителка на титлата Мисис Североизточна България, омъжена е, има три деца – две момичета и едно момче. Тя е фитнес инструктор, мотиватор и модел.

Мисис България Europe е Мариета Захариева от София. Тя е омъжена има син на 16 години. С четири висши образования е и се радва на успешна кариера в държавната администрация. В момента се занимава с производство на български пробиотици.

Мисис България World Моника Минкова е от Враца. Тя е майка на две момчета. Има собствен бизнес в сферата на красотата.

Мисис България Universe Валерия Стефанова е от Хасково. Омъжена е и е майка на едно момиченце на 2 години, има собствена правна кантора в Англия.

Тази година средствата, събрани от благотворителната кампания на „Мисис България“ ще бъдат предоставени за Асоциация за превенция на рака на Вили Боршукова „Промени живота си сега“ за изработване на перуки за онкоболни.

Каузата на „Мисис България 2020“ бе посветена на толерантността, под наслов „ПРИЕМАНЕ“.

Подгластнички на победителките станаха:

Четвърта подгласничка – Дима Тодорова, състезател по бодибилдинг в категория бикини фитнес.

Трета подгласничка – Албена Коралиева от Пловдив. Тя е щастливо омъжена , има две деца момиченца близначки на 3 години. Инструктор по йога.

Втора подгласничка – Велина Тулева от Асеновград. Омъжена , майка на едно дете,а в свободното си време работи като модел.

Първа подгласничка – Калина Иванова от Варна.Тя има едно дете и е щастливо омъжена. Работи в семейната фирма за производство на козметика.

Електронният вот беше спечелен от Елисавета Ангелова от Бургас. Водеща на гала вечерта беше „Мисис България 2007“ Мариана Маринова.

Delo.bg е медиен партньор на събитието.

Снимки: „Качество, дизайн и точност“

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg