Новата мания: мъжко селфи на брада отдолу

0

Колко скучно трябва да ти е в офиса или вкъщи, за да започнеш да снимаш брадата си отдолу? Въпросът е риторичен, защото повечето служебни ангажименти са механични и скуката е повсеместна, особено, когато работата е свързана с бюро и офис тип open space! Нов начин да забавляват приятелите си във Фейсбук откриха мачовци, които демонстрират своята нова прическа на… брадата, снимана от нисък ракурс!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

мъж с брада, лошо момчеЗащо мъжете с бради са сексисти?

 

В новата интернет закачка мъжете с бради са задължително с опънат врат назад – така фотографията на лицевото окосмяване отдолу ставала най-успешна и предизвиква лавина от коментари и емопикони в социалните мрежи!

#beardsfrombelow, селфи на брада отдолуТънкостта е не само да имате няколкодневна или добре поддържана брада. Майсторството е да държите своя смартфон на равнището на адамовата ябълка и тогава – щрак – да направите максимално статичен кадър!

Само от този ъгъл се получават повече от удивителни композиции, достойни за изложба на абсурда, твърдят авторите им! Всички фотоси приличат на бонзаи и кактуси, не мислите ли?

На този горещ безумен тренд е даден старт с хаштага #beardsfrombelow! По този начин автоматично той вече е популярен в интернет!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

мъже с брати, сексисти, мъж, брадаМъжете с бради по-често изневеряват, крадат и влизат в боеве

 

Питате се как да си направите нестандартно и още по-ефектно селфи на брада?

Вижте примерите – част от мъжете рисуват какво ли не на опънатата си като струна шия – нос, очи, уста. Други поставят очила за още по-голям дебилизъм на заснетия кадър.

beards-from-below

#beardsfrombelow, селфи на брада отдолу

И все пак, „най-яки“ са тези фотографии сред най-различните предложения в мрежата, при които заснетите от тази странна перспектива фотоси наподобяват на космати мъжки достойнства.

Внушението за това е най-често търсеното от брадатите зевзеци в глобалната мрежа, категорични са колегите от безплатния таблоид „Metro„!

Ако темата Ви е интересна, вижте и статиите

бактерии, брадаВ мъжките бради има повече бактерии от тоалетните чинии 

 

бръснат лицата сиЖените бръснат лицата си, за да изглеждат по-млади

 

Мъже с дълги косиМъже с дълги коси – стил или естетическо недоразумение

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg