Мадона иска среща с папата

0

Папа ФранцискПоп кралицата Мадона е една от най-скандалните звезди в музикалния бизнес, заради което многократно си е навличала неодобрението и искрения гняв на пуританите, вярващите и най-вече на църквата. Заради своите открити сексуални провокации и скандални песни, поп звездата бе прокудена от църквата не веднъж, а цели три пъти! Затова, за мнозина прозвуча наистина странно нейното признание, че очаква с нетърпение да се срещне с папа Франциск, защото е негова голяма почитателка.

Това, Мадона е споделила по време на интервю за радио RTL 102.5. В своето откровение по време на интервюто тя е признала, че би искала на всяка цена да се срещне с папата, като това би могло да стане докато похапват макарони и пият по чаша хубаво вино. Звездата дори попитала по време на интервюто“

„Дали ще имам някакъв шанс?“

Запознати припомнят, че католическата църква на три пъти отлъчи от своето лоно Кралицата на поп музиката Мадона. Основната причина е, че текстовете на някои от нейните песни имат богохулен смисъл. Самата Мадона признава, че проблемите, които има с Ватикана от години са причинени от това, че многократно е смесвала сексуалността с Божиите дела. Това обаче не било с цел да дразни или обижда църквата, а защото самата тя е създадена такава – да бъде сексуално разкрепостена и провокативна. По време на интервюто в радио RTL 102.5. Мадона дори заявила, че това поведение е закодирано в нейното ДНК и тя не би могла да се отрече от себе си, защото винаги е била точно такава.

Поп кралицата Мадона бе в Европа по повод промоцията на нейния нов албум „Rebel Heart„. Певицата признава, че да създаде този албум е било едно от най-трудните неща в кариерата й.

Мадона, албум "Rebel-Heart"

Причината е, че много от хората с които е работила заедно по проекта, са били изключително ангажирани на много други места и е било изключително трудно да се организират нещата така, че да седнат и да работят заедно по написването и реализирането на песните, както тя би желала. Затова певицата признава, че може да оприличи пътя по създаването на тази продукция, като едно пътуване с влак по време на което пътниците постоянно се сменят – едни се качват, а други слизат.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg