5-звезден хотел за котки

0

котки, хотелВинаги са ме умилявали и впечатлявали информациите, които са свързани със създаването на придобивки, предназначени за животни. И ако тук, в България все още сме твърде далеч от това мислене, което гарантира на животните почти същите права, каквито и на хората, то на много други места по света за тях се полагат истински грижи. Особено за домашните любимци, които в ней-честия случай са кучета и котки. Сега ще ви разкажа за поредната новост, която е предназначена за котките и техните стопани.

След броени дни, в края на месец март, ще бъде отворен нов и много луксозен 5-звезден хотел, предназначен само за котки. Той ще се намира в курорта Саутпорт във Великобритания и в него мъркащите животни ще имат възможността да се радват на повече от комфортни условия, докато на техните стопани са налага да пътуват по работа или на почивка.

котки, хотелНовият супер луксозен котешки хотел ще се нарича „Лонгкрофт“. В него, котките ще бъдат настанявани в прекрасни стаи, които са тематично обзаведени и с всички видове удобства за четириногите любимци. Всички спални са снабдени с климатична инсталация, а леглата на които ще спят котките са дизайнерска изработка. Освен това, писаните ще имат на разположение обезопасен двор, където ще има специално обособено за тях пространство за най-различни игри.

котки, хотелКлиентите на котешкия хотел ще се чувстват като истински кралски особи, защото ще получават храната си сервирана в китайски порцелан. Освен това ще се радват на музика, която ще бъде специално подбрана за тях.

По време на престоя си в „Лонгкрофт“, четириногите гости ще бъдат подлагани и на разкрасяващи процедури, за да зарадват още повече стопаните си след тяхното завръщане. Те от своя страна ще получават ежедневно информация как са техните любимци и с какво се занимават в хотела.

Необичайният супер луксозен хотел е с управител Харви Съмърс, който напълно гарантира, че домашните любимци на богатите стопани, ще бъдат щастливи и перфектно обгрижени в тяхно отсъствие. Интересът към хотела вече е много голям, макар че той все още не е отворил официално врати. Търсенето от страна на стопани с по-големи финансови възможности е много голямо и към този момент има резервации до края на настоящата година.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg