Българите харчат най-много пари за любовници

0

Щедростта на българите е пословична. Такива сме си отколе. Ново проучване в България, Полша, Словакия и Чехия ни поставя на първо място по отделени пари месечно за… любовници! Да, не сте се объркали. Всеки българин, който има извънбрачна авантюра дава средно по 360 лв от семейния бюджет, за да е връзката му навън по мед и масло. В останалите три страни по този показател палавите половинки харчат за авантюрата извън семейното огнище по 345, 262 и 195 лева на месец, съответно в Полша, Словакия и Чехия.

За своите паралелни връзки признават едва 15 на сто от българите, докато за това си казва всеки трети поляк, всеки четвърти чех и всеки пети словак. Един на всеки петима българи, изневерили на половинката си признава, че е банкрутирал заради паралелната си връзка. И по този показател сме първенци, след нас са анкетираните от Полша (21 на сто), Словакия (14 процента) и Чехия (12 %).

любовници, изневяраИзневярата се е отразила тежко на семейния бюджет съответно при 75 на сто от българите, които са прибегнали до тегленето на заем. Същата е картинката в Полша и Словакия. В Чехия кредит са взели 52 % от респондентите.

Всеки пети българин не споделя изцяло с партньора си за какво харчи парите, които изкарва. Сходна е ситуацията и в другите три държави, участвали в изследването. Представителите на силния пол и в четирите страни пазят в дълбока тайна доходите си, докато жените – разходите.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg