Кремираха в булчински одежди Ананди от хитовия сериал „Малката булка“

0

Любимата на хиляди българи актриса Патриша Бенерджи, влязла в ролята на Ананди в индийския хитов сериал „Малката булка“ беше намерена мъртва на 1 април в дома си.

Красавицата написала в социалните мрежи:

„Дори и след смъртта си, няма да отвърна лицето си от теб“,

което кара разследващите да мислят, че актрисата е сложила край на живота си заради мъка по любимия. Вариантът за убийство също не е изключен. Патриша е намерена от приятеля си в безпомощно състояние, провесена от тавана на спалнята. Самият той заедно със съседи я откарал в болницата, мислейки, че все още е жива.

малката булка

Патриша и нейният приятел Рахул

Близки на актрисата твърдят, че приятелят й я е изоставил на 31 март, заради стара любов. Около любовния романс се разнасят всякакви слухове. От това, че Рахул посегнал на Патриша на публично място, до това, че влюбените сключили таен брак, който близките им не одобрявали.

Родителите на актрисата поискаха тя да бъде кремирана в булчински одежди, тъй като преди смъртта си тя не спирала да говори за сватбата си с Рахул.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg