Край на презервативите, минаваме на спрей (видео)

0

Революцията в секса с днешна дата – презервативи под формата на спрей! Новината от Института Прат в Ню Йорк оповести в. „Daily mirror“.

Изобретението е на американската студентка Мишел Чу, която е нарекла своя проект „Girlplay“.

Какво е нужно, за да се гарантира безопасността в секса?

Мъжът просто трябва да напръска члена си със специалния спрей и да изчака минимум 120 секунди, за да се „произведе“ иновативният презерватив. Тук не става ясно дали спреят се впръсква в нормално или еректирало състояние.

Предимствата:

– Създателката твърди, че благодарение на новия спрей спира ангажимента на производителите да предлагат на клиентите си различни размери презервативи.

– Новият анти-бебе спрей може да се използва без проблем и от жените. Тук обаче е нужно спреят да се впръска директно в половия им орган.

– Край и на многото опаковки и силиконовите презервативи завързани на възел, заедно с ангажиментът им за изхвърляне след секс.

И при мъжете, и при жените времето от впръскване на спрея до половия сеанс трябва да е минимум 120 секунди. Това гарантира сигурното изработване на „отливката“, а след това партньорите могат да се отдадат на абсолютно безопасен секс.

Вестникът, оповестил новината, предрича сигурен успех на  презерватива-спрей. Интересно е, че създателката му Мишел Чу работи и над още нетрадиционни проекти. В момента се изпипват детайлите около сутиен, който ще може да се сваля само с едно копче… чрез дистанционно.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg