Край на досадните дамски превръзки и тампоните

0

В днешния неделен юнски ден лондонският вестник „Сънди мирър“ ни изненадва с новината за непропускливо бельо – революция в дамската хигиена.

Досадното ежемесечно използване на превръзки при дамите е на път да бъде забравено. Жените, вече могат да си отдъхнат!

Дамските превръзки и тампоните, остават в миналото, заменя ги алтернативното решение на предприемчиви американски дами – непропускливо бельо.

Дамите с предприемчив дух дори са основали фирма, а специалното бельо ще бъде предлагано под търговската марка THINX. Амбицията, с която се впускат в това начинание е продиктувана от желанието им за коренна промяна в индустрията, занимаваща се с дамската хигиена.

Край на тампоните и досадните дамски превръзки с ThinxСъздаденото от тях непропускливо бельо е с изключителна попивателна способност – абсорбира течност по подбие на разпространените дамски превръзки. Подходящо е както за машинно, така и за ръчно пране, устойчиво е на петна и не на последно място – има антибактериални свойства.

В проекта си дамите са вложили цялото разбиране и опит от неудобните ситуации, в които са попадали покрай месечния си цикъл.

Бельото се продава на цени от 24 до 34 долара, в зависимост от спецификите на женския цикъл, който при всяка дама е индивидуален – кървенето е по силно в началото, в средата или края на цикъла.

С всеки продаден чифт от THINX ще даряват и по една своеобразна „превръзка за многократна употреба“ за жени от развиващи се страни в обща кампания с благотворителната организация AFRIpads.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg