Краси Гешева: Гарантирам пълна прозрачност на конкурса Мис Велинград 2017

1

Спа столицата на Балканите ще избира най-красивото момиче от Велинград на грандиозна церемония, която ще се проведе на 26 август. Кастингът за конкурса беше буквално преди дни в курорта, а вече слуховете из града мълвят, че е ясна победителката. Организаторът на събитието – Краси Гешева, заяви пред delo.bg (медиен партньор на Мис Велинград 2017), че носителката на короната ще бъде избрана изключително безпристрастно.

Краси Гешева организира Мис Велинград 2017„Искам да заявя категорично, че аз и екипите, с които работя за проекта Мис Велинград 2017, държим изключително на абсолютната прозрачност на провеждането на конкурса и гарантирам, че единствено и само журито, по време на церемонията на 26 август, ще реши коя ще бъде носителка на короната.“

12 момичета ще участват в гала спектакъла, чиято подготовка тече с пълна сила в родопския град. Професионален екип заснема видео визитките на участничките, а хореограф работи всекидневно за тяхното сценично поведение, сподели още бъдещият психолог Краси Гешева, която е носител на редица титли от престижни конкурси, моден мениджър и притежател на правата за провеждането на подобен форум на красотата към една от най-големите агенции за Пловдив и региона.

„Единственото ми желание е да дам шанс за изява на моите съгражданки. Изборът на 12-те финалистки не беше лесен, а и градът е малък – тук на момичетата им липса самочувствие, не вярват достатъчно в себе си, не са сигурни, че това е едно правилно решение за професионално развитие, което ще им добави стойност в живота.“

Сред участничките в Мис Велинград има мажоретка, млада певица, актриса, състезателка по спортни танци, но всички са обединени от едно – красотата!

Момичетата бяха селектирани до финалните 12 красавици от самата Краси Гешева (в средата на снимката долу) Биляна Масларова, която е ръководител на мажоретния състав към Представителния ученически духов оркестър „Димитър Мечев“, прославил България в цяла Европа, Анна Божкова – представител на хотел Арте, Боряна Разсолкова – първата Мис Велинград 1990, и Мая Кондарева – ръководител на местния клуб за състезателни танци „Импулс“ (от ляво надясно).

Краси Гешева организира Мис Велинград 2017

Ирина Папазова – лицензиант на Мис България, ще бъде част от журито на конкурса. Почетен гост на събитието ще е кметът на Велинград Костадин Коев, а за водещ организаторите са се спрели на актьора Александър Кадиев.

Най-красивата велинградчанка ще представи Спа столицата на Балканите на националния конкурс Мис България в края на годината и има реални шансове да участва в Мис Свят догодина.

Мис Велинград 2017 ще се проведе в последната събота на август от 21.00 ч. Дни преди форума на красотата организаторът Краси Гешева пожела на финалистките:

„Да вярват в себе си, да бъдат себе си, да бъдат дисциплинирани по време на подготовката, да се доверят на екипа, че ще направи на-доброто за тях и да се забавляват, защото това е техният конкурс, от който могат да си тръгнат само като победители.“

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

  1. Mariyka Basset на

    Здравейте, бих желала да бъда уведомена за мястото на конкурса Мис Велинград и по какъв начин да се сдобием с входни пропуски за тази прекрасна инициатива, за което предварително Ви поздравявам !!!

Коментирай в Delo.bg