Историята на Пикси Фокс – жената анимационен герой (видео)

0

Сигурно всеки от нас има свой любим анимационен герой, който е мил спомен от детството. Мнозина в своите ранни детски години дори си пожелават да приличат точно на техните любими герои от анимационните филми. С годините и съзряването обаче, децата стават възрастни и забравят за тези свои желания. Е, може би не всички…

Може и да Ви се струва много странно, но на света има хора, които съзнателно се стремят да приличат на своите любими герои от детските филми. Една от тях е Пикси – 26-годишна шведка, която наистина може да Ви шашне с външния си вид.

Коя е жената, приличаща на анимационен герой?

Тя има невероятно тънка талия, огромни гърди и лице като на кукла. Щом я погледнете, първото, което ще ви мине през ума е, че е като излязла от анимационен филм.

Pixee Fox, Пикси Фокс жената, приличаща на анимационен герой

Макар да изглежда по този начин, Пикси Фокс е истинска жена, която е похарчила 120 000 долара, за да придобие този вид. Младата дама се е подложила на множество пластични операции, като най-шокиращата сред тях е тази за отстраняването на цели шест ребра.

По този начин, Пикси има наистина изумително тънка талия.

Самата тя споделя, че много често хората остават шокирани от вида й и първото, което й казват е, че изглежда като анимационен герой. Пикси обаче не се тревожи от това, а дори напротив – приема го за комплимент и признава, че точно към този ефект се е стремяла.

Pixee Fox, Пикси Фокс жената, приличаща на анимационен герой

Преди да започне с операциите, Пикси Фокс е имала естествена красота

Нейният външен вид е вдъхновен от няколко популярни анимационни красавици – Джесика Рабит, Аурора от Спящата красавица и Холу Улд от „Студен свят”.

Pixee Fox, Пикси Фокс жената, приличаща на анимационен геройИ макар да има стряскащ на пръв поглед вид, Пикси предизвиква голям интерес и има повече от 70 000 последователи в Инстаграм.

Младата жена смята, че е добър модел за подражание и се радва на интереса към нея. По думите й, анимационните герои представят идеализирано женско тяло, към което самата тя се е стремила винаги. Нейното желание е било да има тънка талия, големи гърди, изразителни очи и много хубаво лице.

„Да махна ребрата си бе поредната стъпка, за да постигна тази цел”,

твърди Пикси, която е много доволна от резултата.

Още една странна човешка съдба може да прочетете в статията:

XXL манекенката Tess Munster стана топмодел

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg