Кога желанието за секс е най-голямо?

0

Сексът е все по-обсъждана тема напоследък, провеждат се редица изследвания, а учени, частни институции и медии се надпреварват с излагането на нови и нови изводи.

Последното проучване в областта на секса е с адрес Великобритания, обхванало 2300 души по поръчка на сайт за секс играчки. Изводите категорично сочат мъжете като по-активни в сутрешните часове. Представителите на силния пол предпочитат секса рано – преди работа, докато жените се оказват нощни птици.

7:54 сутринта е най-предпочитаният час за секс от мъжете, жените се отдават на страстта в 23:11 ч. Въпреки всички ангажименти през деня – работа в офиса и домакинство, жените се впускат в сексуална авантюра между 23 и 02 часа през нощта. Предпочитаният диапазон за секс от мъжете е в интервала между 6:00 ч. и 9:00 ч.

Това за пореден път доказва защо понякога двойките се чувстват неудовлетворени от своя сексуален партньор, а и от сексуалния живот като цяло. Изследването е установило и разминаване в предпочитанията за секс между двата пола. Резултатите сочат, че 86% от жените и 63% от мъжете са имали отношения с партньор, с който често са имали различия за времето, в което предпочитат полов контакт.

Все пак 11% от представителките на нежния пол са декларирали, че също обичат сутрешния секс. 16% от мъжете обичат секса в нощните часове заедно със своите половинки, малко преди заспиване.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg