Котарак обира хора с благотворителна цел (ВИДЕО)

0

Със сигурност сте чували и виждали различни по талант котки, но като тази – надали! Запознайте се с този симпатичен котарак филантроп, който обира хора, но с благотворителна цел.

Мъркащото и гальовно четириного е част от екипа в офиса на рекламна агенция в американския щат Оклахома. Служителите го приютили с цел да бъде жив капан за плъховете в помещението. Кръстили го Cashnip Kitt, защото скоро доказал и друг свой талант, който пък го направил талисман за персонала.

Един понеделник в началото на лятото хората в офиса намерили пухкавия „изнудвач“ до входа заобиколен от десетки банкноти от по един долар.

Краткото разследване изяснило всичко – минувачи край офиса на рекламната агенция се закачали с котарака, а примамката, за да дойде по-близо до стъклото, била пъхната през процепа на прозрачната врата банкнота от 1 долар.

След като установили, че игривото коте има склонност към банкнотите, хората по тротоара буквално го обсипвали с купюри, само и само, за да продължи с играта през стъклото, която предизвиквала усмивки и настроение у минувачите.

Предприемчивите рекламисти съвсем естествено започнали да използват за добри дела таланта на своя питомец. Те поставили на вратата на офиса си табела, на която пишело:

„Cashnip Kitty е котарак мошеник, но пък истински филантроп. Парите, които ще грабне от Вас ще бъдат дарени на център за бездомни хора. Това, което трябва да направите е, да поставите банкнота в процепа на вратата! Бъдете благословени!“

След като била поставена табелата, мъркащият самарянин докарал за благотворителност над 100 долара.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg