Каскадьори подлудиха половин България

0

От няколко месеца България е разтресена буквално от един истински спектакъл, който обикаля страната ни. Мотор Шоу „Полицейска академия“ е негово име, а присъстващите имат невероятната и изключителна възможност да се насладят на опасни и зрелищни каскади с коли, мотори , АТВ – та , балет и музика на живо. Със специалното участие на група Expose, Диего Родригес, – най-добрият сред европейските каскадьори, както и най-колоритният участник от X-Factor България – Росен Янчев. Един от каскадьорите е Крум Николов. Роден е през 1990 година в София. От няколко години се занимава с каскади.

крум николов

Крум Николов

Какво представлява „Полицейска академия“?

Това е едно шоу, което следва определен сюжет. Зрителите стават свидетели на дарение от правителството за полицията в размер на 10 млн. долара, които бандитите ги крадем. В последствие полицията си ги връща отново. През цялото това време се разиграват сцени с каскади с коли, мотори, АТВ-та, огньове, бомби, пистолети и т.н. Самият проект се прави за първи път в България. Досега продуцентите са обикаля в Италия, в Гърция и на други места. Имаме планове догодина да започнем по-рано, за да може да обиколим цяла България.

В кои градове може да бъде видяно шоуто?

Засега сме минали през 13 града, предстои да посетим още около 3-4 населени места. Шоуто се провежда навън и при лоши метеорологични условия няма как да го направим. През следващите дни ще бъдем в Карлово, Златица, Пирдоп, ще се опитаме и в София.

Т.е. залагате на малките градове.

Да, досега сме минали през Перник, Дупница, Кюстендил, Своге, Сливница, Божурище и други.

полицейска академияКак се приема шоуто от самите хора?

Всеки път има много хора, които водят и децата си. Накрая на представлението даваме възможност всеки да се снима с нас. Не само децата, но и родителите са много развълнувани от шоуто. Поздравяват ни, което ни радва.

полицейска академияТи как се запали по каскадите?

От много време се занимавам любителски с това. Като се свързах с Иво Долапчиев, който е продуцент на „Полицейска академия“, започнах по-сериозно да се занимавам с каскадите. Той ме обучава на по-интересни неща. Имам и кола за каскади, с която ходя на състезания. В шоуто обаче трябва да сме по-предпазливи заради публиката.

полицейска академия 2Не се ли страхуваш?

Като се покачи адреналинът е много приятно, интересно е. Не е страшно, поне за мен. Не всеки може да го направи, разбира се, има хора, които се страхуват от височини, от високи скорости, от огньове, но на мен ми е интересно да се занимавам с това.

Каква каскада мечтаеш да направиш?

Това е много труден въпрос, защото искам да направя много неща. Скачане с кола от самолет, например. Ще бъде много интересно. Адреналинът ми доставя удоволствие.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg