Какво всъщност харесват мъжете в дамския гардероб

0

Всички дамски списания са пълни с най-различни предмети и статии, чиито заглавия крещят: „Какво да облечем, за да сме номер едно!“ или „Какво да не носим точно тази зима!“. По всичко изглежда, че единствената дреха, която е винаги на върха, се нарича „Малка черна рокля”.

Заобикаляйки обаче всички най-нови тенденции на диктаторите в модния бранш, както и всички рекламирани хитови продукти, споделяме с Вас последните проучвания на изследователите, какво точно мъжете смятат за женското облекло, и по-конкретно за това, което една жена трябва да носи, за да им харесва.

Всичко, което е червено

red dress

Е, може би не съвсем всичко, но трябва да е в голямо количество. Благодарение на червения цвят в гардероба, една жена става по-привлекателна в очите на един мъж. Вероятно мъжете несъзнателно правят някаква връзка с червените устни. Женските устни стават естествено по-червени, отколкото са обикновено, когато жената е развълнувана.

Рокли по тялото

black dress

Това може би изглежда малко необичайно, но учените действително са направили проучване по отношение на носенето на тесни рокли по тялото. Оказало се, че това е един чудесен начин да се спечели сърцето на мъжа – разбира се, ако имате подходящите форми на тялото за това. Изследователи от университета в Уелингтън в Нова Зеландия открили, че роклите, които подчертават съотношението на ширината на талията към ширината на гърдите на една жена, привлича мъжкото внимание.

Високи токчета

visoki tokcheta

Не какви да е високи токчета, а наистина високи токчета. Според проучване, публикувано на страниците на научно списание Archives of Sexual Behaviour, носенето на високи токчета подчертава краката на жената, прасците и задните й части.

Топове и блузи без ръкави

goli ramene

Оказва се, че не само краката са ключът към сърцето на мъжа, но също така погледът му е привлечен и от голите рамене. Според някои изследвания, проведени в Университета на Нов Южен Уелс, добре оформените рамене са признак на плодородие, които в мъжкото око играят голяма роля.

Така че, ако искате да впечатлите наистина силно един мъж, то на първа среща облечете червена рокля с голи рамене и високи токчета.

zhena sas samochustvie

Не трябва обаче никога да забравяте, че една жена е привлекателна в очите на мъжа, не заради дрехите, които носи, а заради самочувствието и осъзнаването на собствената й стойност и увереността в себе си. Ако една жена не се харесва сама и не се чувства сигурна в себе си, то никой мъж също няма да почувства, че тази жена с нещо е изключителна.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg