Излезе трейлърът към първия общ филм на кино асовете Ал Пачино и Антъни Хопкинс „Misconduct“

0

Най-сетне се завъртя в интернет трейлърът на горещия трилър „Misconduct“ с легендарните Ал Пачино и Антъни Хопкинс. Лентата е първото съвместно дело на колосите в седмото изкуство.

Излезе трейлърът към първия съвместен филм на легендите в киното Ал Пачино и Антъни Хопкинс "Misconduct"

„Misconduct“ е филм за корумпирана компания, произвеждаща фармацевтични продукти. Режисьорски дебют с „Misconduct“ прави сценаристът Шинтаро Шимосава. Третият популярен актьор в „Misconduct“ е Джош Дюамел, познат като Дани Макой от сериала „Лас Вегас“, излъчен у нас по Нова телевизия.

Участват още Джулия Стайлс, Алис Ийв и Малин Акерман. Филмът е заснет в Ню Орлиънс, щата Луизиана. Джош Дюамел влиза в образа на адвокат, който захваща съдебно дело на коравосърдечен собственик на елитна фармацевтична фирма, в ролята Антъни Хопкинс.

Като сценарист Шинтаро Шимосава е популярен с филмите си „Покаяние“, „Пътят към Палома“ и „В капана на времето“.

„Да работиш с тандем от най-великите актьори на всички времена е всичко, което и Вие може да си представите – неловко, ужасяващо, но пък и най-удовлетворяващото нещо и най-удивителният опит в моя живот“,

казва режисьорът на очаквания с интерес трилър Шинтаро Шимосава пред „US Today“.

За февруари догодина е насрочена световната премиера на филма „Misconduct“.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg