Какво мъжете не харесват в жените

2

На много мъже им е трудно кажат какво харесват в жените, но никога не се затрудняват да кажат какво не обичат в нежната част от човечеството. Жените наистина могат да бъдат отвратителни, стига да го пожелаят. Ето какво ни отблъсква най-много у вас, мили дами:

тигърр1.  Грозните щампи – отдавна мина времето на мечите кожи, леопардовите щампи и всички други представители на зоологическите градини. Всички тези шарки показва липсата на въображение. Липсата на здравословно хранене и грозните щампи често могат да уплашат хората по улиците. Не вярвате ли? Вижте снимка по-горе.

Зелена коса2. Цветът на косата – нямаме нищо против да експериментирате, но в рамките на разумното, но силно препоръчваме да бъдете естествени или поне да се опитвате. Нямаме нищо против да носите лилаво или зелено бельо, но не и цветът на косата ви да бъде такъв. Мили дами, изборът е изцяло ваш, но ще бъде хубаво да се допитвате понякога и до нас, все пак се предполага, че цените мнението ни.

грозна гледка3. Стилът на обличане – нямаме нищо против да се обличате, както прецените за добре, но не на всяко момиче стоят добре късите панталонки или изрязаните потничета. Мили момичета, всеки човек притежава чар, не е нужно да се обличате оскъдно, когато това ви прави по-нежелани от силния пол. Всеки един човек изглежда нелепо в определени дрехи, така че не трябва да приемате съвета ни лично. Все пак, дори и да не си казваме, всички мъже си падаме по пищни красавици, а Ким Кардашян може да го потвърди.

обноскии4. Обноските – не става дума да се държите изкуствено или префърцунено, но трябва по-често да използвате думи като „моля“, „благодаря“ и  „извинявай“. Да, хубаво е да говориш на жаргон или да крещиш, но не и когато го правите вие. Да, разберете, че наливането с бира и оригването след това е наше задължение, а ваше е да ни се скарате и погледнете учудено.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

Коментирай в Delo.bg