Как само едно варено яйце дневно е достатъчно да контролира Вашата кръвна захар

0

Здравето на всеки един от нас е повлияно значително от храната, която консумираме и начина ни на живот. Това, че живеем в замърсена околна среда означава, че сме заобиколени от различни отрови всеки ден. Не само те застрашават здравето ни, но именно тези токсини допринасят основно за редица заболявания.

Нивата на кръвната захар и кръвното налягане могат значително да повлияят на цялостното ни здраве. Заболявания като хипертония и диабет са т.нар. тихи убийци, които могат бавно да доведат до непоправими промени в организма ни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

микс от тези две съставки лекува диабетИмате диабет? Пийте този природен микс от 2 съставки

 

Една от най-коварните болести е именно диабетът. Това заболяване е следствие от начина, по който тялото обработва кръвната захар. Повечето пациенти страдат от диабет от тип 2, което означава, че тялото не е в състояние правилно да използва и преработва инсулина.

Броят на болните от диабет постоянно и бързо се увеличава. Ето защо трябва редовно да проверявате нивото на Вашата кръвна захар. Ако равнището е над 7 mmol/l по време на теста или поддържате 10 mmol/l постоянно, това означава, че имате диабет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

диабет, суровоядствоТой преодоля диабета без лекарства, само с тези храни

 

За щастие, когато става въпрос за кръвната захар, има едно изпитано естествено средство, което действа бързо и може да е много полезно. За подготовката му, ще Ви трябва само оцет, вода и едно варено яйце.

Как да приготвим този домашен лек при висока кръвна захар?

Сварете едно яйце следобед. Обелете го, след като го свалите от огъня и с вилица направете дупки по белтъка на няколко места. След това го сложете в купа с оцет и го оставете да престои една нощ.

На сутринта изяжте яйцето като преди това изпиете чаша топла вода с лимон.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

пийте тази отвара при диабет вместо лекарстваИмате диабет? Сварете чай от тези листа и преборете болестта без лекарства

 

Правите ли това всеки ден, бъдете сигурни, че нивото на кръвната Ви захар ще бъде значително редуцирано.

Няма нужда да се колебаете, просто още днес започнете по напълно естествен начин да подобрявате Вашето здравословно състояние и да намалите равнището на кръвната си захар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

диабетТози странен плод убива ракови клетки и бори диабет

 

яйцаЕто какво се случва с тялото ни, ако ядем по три яйца всеки ден

 

орехови черупки, орехи, черупкиЯдките на орехите са полезни, но черупките лекуват

 

банани, банан, кора от бананНовата супер храна – кора от банани! Ето какво лекува

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg