Кафе-будилник – новият начин за събуждане

0

Ако още не сте се събудили подобаващо, направете преди кафето си усилието да прочетете тази статия. Със сигурност денят Ви ще бъде по-свеж, а самият Ви организъм по-ободрен, ако вместо досадната аларма за ранното ставане се включва машината за кафе и Ви прави неустоима ароматна напитка с каймак само на една ръка разстояние. Така самият аромат на кафето след забавното скрибуцане на машината ще укроти раздразнението, че е време да ставате за работа. Мъжете, които пият кафе са по-добри в леглото.

кафе, будилник, Barisieur

Събуждане с усмивка, това предлага на всички почитатели на сутрешното горещо кафе дизайнер от Великобритания. Името му е Джошуа Ренуф, а изобретението му се нарича Barisieur! Джошуа е част от университета Нотингам Трент, а създаденото от него улеснение за поспаланковци е напълно съвършено приспособление, което умело комбинира функциите на кафе машина и будилник. Наистина лесно и внимателно с това устройство ще се будите доволни от живота, тъй като след броени секунди ще Ви очаква ободрителна гореща напитка.

кафе, будилник, Barisieur

Самите настройки на Barisieur Ви позволяват да нагласите устройството кога точно да зазвъни, а така също и кога да приготви черната напитка – преди или след като вземете душ. Машината вари водата, смила зърната кафе, а след това дори Ви налива вкусното кафе във Вашата любима чаша. Уредът Barisieur дори е оборудван и със специални отделения за мляко и захар. Новият технологичен и иновативен продукт може да бъде един безценен подарък за любимия, особено след като преди няколко месеца изследване показа, че мъжете, които пият кафе са по-добри в леглото. Добро утро и приятен ден!

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg