Джесика Бийл роди син на Джъстин Тимбърлейк

0

Щастлива новина на 11 април за симпатичната и талантлива популярна двойка Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл. Двамата станаха горди родители на малкия Сайлъс Рендъл. Името на Тимбърбейби произлиза от латински. Сайлъс е названието на римския бог на дърветата и горите. Майката и малкия младеж се чувстват отлично, категорични са лекарите.

Justin Timberlake

Това е първото дете за 33-годишната Джесика Бийл и година по-големия от нея Джъстин Тимбърлейк. Двамата още през януари обявиха на целия свят, че очакват да станат мама и тати. Още в първите дни на 2015 г. Джъстин публикува снимка в Инстаграм как целува коремчето на Джесика.

Justin Timberlake Kisses Jessica Biel Baby

Тимбърлейк, станал популярен от бой бандата N Synk направи впечатляваща самостоятелна кариера като изпълнител, след което стана актьор, а от скоро се изявява и като продуцент. Звездната кариера на спрягания за новия Майкъл Джексън стартира точно преди 20 години, когато и „Ен Синк“ пробиха в класациите и бяха на върха на славата си. Седем години по-късно Джъстин издаде своя първи солов диск „Джъстифайд“. Джъстин Тимбърлейк има в колекцията си от призове 4 награди „Еми“ и 9 грамофончета „Грами“.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg