Джони Деп и Амбър Хърд вдигат сватба на Бахамите

0

johnny depp amber heardДългият едногодишен годеж на Джони Деп и Амбър Хърд най-сетне доведе до очакваната от всички сватба. Двамата вече са сключили граждански брак в Лос Анджелис, но най-хубавото тепърва предстои.

Сватбеното тържество ще се състои този уикенд на частния остров на Деп на Бахамите Little Hall’s Pond Cay. Това късче уединение, с което един от най-желаните мъже в Холивуд се сдоби през 2004 г., му е струвало 3,6 млн. долара. Партито ще изключително скромно. Привилегията да споделят този интимен момент с Джони и Амбър ще имат едва 50 души. Сред гостите ще бъдат и двете деца на Деп от връзката му с Ванеса Паради – Лили-Роуз Ю(15) и Джак (12).

Little Hall’s Pond CayЕкзотичният остров се простира на 45 акра и има шест плажа – всичките носят имената на важни за Деп хора. Два са кръстени на децата му, един на бившата му голяма любов Ванеса и два на имената на Марлон Брандо и на великия журналист Хънтър С. Томпсън, в когото Деп се превъплъщава в „Страх и Омраза в Лас Вегас“ и „Дневникът на едно пиянде“. Именно на снимачната площадка на последния кинохит започна любовната му авантюра с Амбър.

Тъй като местата за настаняване на остров Little Hall’s Pond Cay са ограничени, гостите ще бъдат настанени в 156-метровия кораб Vajoliroja, който е разположен на един от плажовете. Младоженците избрали този уикенд, тъй като е единственият удобен в техния натоварен работен график. Близък на 51-годишния Деп източник издава, че той е много влюбен в Амбър и няма търпение да я направи своя съпруга.

johnny depp vanessa paradisТова ще бъде първият брак за Хърд, но втори за Деп. Той беше женен за Лори Ан Алисън от 1983-1985 г. Въпреки че в продължение на 14 години имаше сериозна връзка с френската певица и актриса Ванеса Паради, от която има и две деца, двамата никога не сключиха брак.

Джони и Амбър са заедно от 2011 г. През миналата година стана ясно, че са се сгодили. И макар изборът за дата на сватбата да е най-удобният в графика и на двамата, дали действително е най-подходящият? Ако попитаме някой астролог, ретроградният Меркурий често изиграва лоша шега на делата, започнати в неговата фаза. Да се надяваме, че в случая ще бъде благосклонен!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg