Известен сърфист се запали, за да покори вълната (видео)

0

Компанията Red Bull обича да спонсорира големите дела, а като се има предвид „голямото постижение“, дори не сме очаквали, че ще играе ключова роля в този процес, или по-скоро горящ огън сърфист! Ето как 32-годишният американски професионален сърфист Джейми О’Брайън, целият обхванат от пламъци,  се пързаля по огромна вълна в Teahupo’o в Таити (Френска Полинезия).

Jamie O'BrienОткъде дошла цялата идея?

„Получих съобщение в профила ми в Инстаграм, в което един от моите фенове пише, че ще бъде готино, ако се опитам да сърфирам сред огън. Аз си помислих, защо не? Така че отидох в офиса на Red Bull и казах:

 – Хей, аз искам да бъда целия в пламъци и да хвана голямата вълна в Teahupo’o!

Те ме погледнаха и попитаха:

– Сериозно ли?

Аз им отговорих, че искам да го направя и знам точния човек, който може да помогне. След това те повикаха каскадьора Райли Харпър и неговия екип.“- обяснява О’Брайън.

Jamie O'Brien1Сърфистът признава, че дори и за миг не съжалява за решението си да се подпали.

„Хванах най-добрата вълна през живота ми. Това беше вълната-мечта, а аз бях целият в пламъци! Това беше най-високият адреналин през целия ми живот! Всичко мина супер-гладко! По време на изпитанието изгорих една четвърт от своите мигли и вежди, но преживяването беше наистина страхотно!“

Нашият съвет: дори не се опитвайте да повторите подвига!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg