Избраха Super Model Universe 2019

0

Делегати от пет континента пристигнаха в България за да се впуснат в надпреварата за престижната титла Super Model Universe 2019. За да ги подкрепят с тях бяха и родители, приятели и национални директори. Домакин на фотосесиите, националната и фешън вечер бяха едни от най-предпочитани и награждавани хотели за спа туризъм – Свети Спас и хотел Бор във Велинград. Велинградчани, както и гостите на двата хотела имаха възможност да гласуват за своите фаворити.

Super Model Universe

Победители в националната вечер станаха представителката на Източна Европа и представителят на България. Фешън вечерта спечелиха Черна гора и Украйна.

На сцената на Sofia Fashion Week бяха обявени и имената на победителите. Те бяха определени от общият збор на оценките. Участниците дефилираха с колекции на световни дизайнери, а на награждаването дефилираха със специално създадена модна колекция.

Super Model Universe

Победители станаха представителката на Малайзия Тхин Йи Ен и представителят на Украйна Роман Буленок. Техни подгласници съответно са Източна Европа, Македония, Украйна и Естония при жените и България, Малайзия, Португалия и Индия при мъжете.

Super Model Universe

Super Photo Model Universe станаха представителката на Черна гора и представителя на Сърбия. Призът Beauty бе за Холандия, а Best body бе присъден на Бенилюкс. Арт директор на конкурса бе Иван Рупчин, а продуцент Меги Савова.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg