Иванка от Русе: Искам да помогна на още хора

1

След като сподели своята история за най-цялостната прочистваща програма в интернет, Иванка от Русе, разказва за силата на принципа „Предай нататък!“. Ако и Вие сте от хората, които изпитаха изчистващата мощ на програмата Коло Вада, споделете резултатите си и разкажете за своя опит!

Иванка от Русе с Коло Вада

Иванка Георгиева и авторът в delo.bg Елица Калоянова

В началото на месец август Иванка Георгиева, публикува в профила си във Facebook разтърсващи снимки на паразитите и шлаките, които е изчистила по метода Коло Вада. Тъй като е приятел във социалната мрежа с един от авторите в delo.bg Елица Калоянова, двете се срещнаха в центъра на Русе за интервю.

Изповедта на Иванка от Русе пред Елица предизвика бурни коментари в положителен и в отрицателен план. Разбираемо е, все пак българинът нерядко е лъган и е нормално да подхожда с недоверие. И въпреки това, десетки хора се възползваха от възможността да изчистят най-големите вредители от тялото си: паразити, бактерии, гъбички, токсини, шлаки и тежки метали.

Иванка разказа как се е почувствала след Програмата Коло Вада, как реагирали хората, когато сподели историята си пред delo.bg:

Историята на Иванка как е прочистила всички паразити от тялото сиИванка от Русе изчисти всички паразити от тялото си с този метод (снимки 18+)

 

Как тя изживя бурните коментари и не на последно място – своите резултати и тези на нейните Facebook приятели, които споделиха пътя на своето изчистване с нея:

Здравейте!

Казвам се Иванка от Русе. На 48 години съм, омъжена с едно дете, по професия съм счетоводител.

Ще Ви доразкажа моята история, като се надявам да стигне до повече хора на принципа „предай нататък”.

През месец юни 2015 г., оперирах карцином на млечната жлеза, минах шест курса химиотерапия и лъчетерапия. Бях натровена и изтощена до N-та степен, бях със 17 кг. по-тежка, не се чувствах добре в собственото си тяло и реших да направя промяна. Нещата които правих са комплексни: от януари 2016 г. до сега направих няколко прочиствания, включително и с антипаразитната програма Коло-Вада Плюс, изкарах три пъти курса „Програма за щастие”, курс по „Медитация”,  курс „Изкуството на тишината” където научих много дихателни техники и ги прилагам всеки ден, правя излети сред природата на чист въздух, храня се здравословно, радвам се на малките неща и съм щастлива. Споделям няколко снимки с вас където ще видите резултата.

Историята на Иванка как е прочистила всички паразити от тялото си

Преди два месеца когато споделих шокиращите снимки от моето прочистване във Facebook, много хора – познати и непознати, ми писаха и питаха дали е истина, каква е тази програма, дали боли, когато излизат шлаки и паразити, споделяха техните проблеми и търсеха помощ.

Имаше хора, които ме нападаха грубо, обиждаха ме, обвиняваха ме, че това е реклама, чувствах се зле, защото аз исках само да помогна…

Имаше и много мили хора, които ме подкрепяха и окуражаваха за тази моя постъпка, довериха ми се и те също направиха програмата. Благодарение на тяхната подкрепа имам смелостта и надеждата да продължа нататък да споделям с все повече и повече хора това, което изживях.

Искам да Ви споделя част от коментарите и писмата, които получих, с което се надявам повече хора да повярват и да направят нещо за себе си:

„Здравейте! Вашата статия ме впечатли, защото от доста време търся начин за детокс и чистене от паразити. Моля Ви, за съдействие и напътстване към кого като специалист ‘нутриционист’ или хомеопат да се обърна и като цяло какви са стъпките, от къде да започна? Благодаря Ви,че споделихте опита си, като се надявам да ми отговорите, за да успея и аз да се справя със здравословните си проблеми!”

„Здравей Ваня. Аз се казвам Н….. и съм силно впечатлена от това, което си споделила за лечението ти и най вече паразитите, които си изкарала.Търсих информация за Коло Вада плюс – как мога да си я поръчам, тъй като аз живея в Л….. Много бих искала и аз да го направя това обезпаразитяване. Ако трябва да съм честна, след като видях какво си изкарала от себе си цяла нощ не съм спала. Бях шокирана. Моля те, ако не ти е проблем ми отговори. Аз също имам проблем със щитовидната… имам Хашимото. Поздравявам те за това, което си направила, да споделиш всичко това в социална мрежа, по този начин помагаш на много хора. Желая ти много, много здраве и късмет!”

„Здравейте Иванка, благодаря за приетата покана за приятелство. Харесва ми Вашия позитивизъм и откровеност. Прочетох информацията за тази прочистваща система, която ме интересува евентуално да купя за моя близка. Моля Ви, ако имате още някоя информация, която да й е от полза, споделете.”

„Здравейте. Извинявам се, че е толкова късно и дано не Ви събудя… но ми се налага да Ви пиша. Първо да Ви кажа, че сте един голям герой.. Това, което сте направили е изключително… Браво на Вас…!!! И сега бих искала да кажа, че много… страшно много искам да се изчистя от паразитите си…които зная, че имам..и ги чувствам… Досега не знаех начина. Значи направо ще говоря…”

„Благодаря и се чувствам прекрасно. Душата ми грее, не само лицето.”

„Ванче, днеска е втори ден от втори етап и току-що се върнах от тоалетната, направо съм гръмната какво видях. Не мога да повярвам, че изхвърлям такива неща. Супер си Ванче. Да си жива и здрава.”

„Имам температура от както съм на Коло Вада. Не не здрав съм интоксикация някаква. Херпеси ми избиха – паднал ми е имунитета. Дали е излязло всичко? Дааааа, не пия кафеееее, не ми се пие имам толкова енергия, че мога на олимпиада да отида. Падна ми температурата, потенето, подуването. Аз месо повече няма да пипна след тия змии и гущери дето бълваха. Спирам месото. На зеленчуци съм.”

„Ще качвате ли снимки пак като правите Коло Вада? Давайте на хората и моите нека знаят какво се случва само не ми споделяйте името. Добре, че бяхте вие да се преродя. И сега и майка ми ще е здрава. Щастлив съм. Благодаря за подкрепата и за всичко!!!!!”

„Здравейте, Иванка! Днес изкарах нещо – приличаше на спагета ужасен съм. Знам, че е рано но излизат някакви… днес имаше кръгли неща подобни на костилки от череши а съм ял само крем супа вчера. Покъртително се чувствам. Дори не знам какви са тия неща пълно е… рано е да излизат понеделник започвам глада. Благодаря на вас! Ако не бяхте вие нямаше да започна тази Коло Вада.”

„Здравей! Четох за това как си се очистила. И аз искам имам нужда да си направя този курс. Наистина изглеждате много млада за годините си. Всички проблеми идват от вътре в нас. Да видях тези гадости мале мале. Сега като чета всички тези работи се замислям какво вече ще ям. А аз си падам малко чревоугодник но трябва да променя начина на хранене. Да много ти благодаря за всичкото инфо и за времето което отделяш за хората.”

„Здравейте, след всичко което прочетох за паразитите в бабини илачи искам да направя прочистване на цялото семейство. Голямата ми дъщеря от години има болки в коремчето /на 9 год. e/ и след много изследвания според лекарите няма й нищо. Било нервен стомах а аз с очите си видях и изкарах от дупето й острици. Сега това се повтаря и с малката ми дъщеря която е на 5 години. Моля дайте съвет как да ги прочистя и тях и себе си както и съпруга си. Благодаря ви.”

„Днес е 4-ти ден от 2-ри етап. Искам да ти кажа огромно БЛАГОДАРЯ затова ,че ми помогна. Беше ми ужасно трудно през първите дни, защото не уцелих точното време спрямо хормоналните промени на тялото ми. Гладът беше силен, но волята по-голяма. До последно си мислех, че няма да се случи нищо, но изобщо не беше така. Пречистването, което показваш в своя пост на снимките във фейсбук, е нищо в сравнение с това, което се случи при мен. Не мога да повярвам, че такова отвратително нещо съществува във всеки организъм, далеч по-различно е от картинка в учебник. На третия ден щяхме да позвъним на линейка, вдигнах температура и получих силно сърцебиене, нямах сили нито да се движа, нито да говоря. Всичко започна от втория ден, но днес съм малко по-добре. Имам въпрос. Неудобно ми е да говоря за това, но аз продължавам да изхвърлям тези неща непрекъснато, а днес е последен ден… Знам,че 4-ри дни са по програма, но имам чувството, че са недостатъчни. Програмата напълно ли премахва тези гадинки или..? От утре трябва да започвам захранване-3ти етап, а аз усещам тези паразити като една тежест, която не е премахната, т.е. ще продължавам ли да ги изхвърлям и през останалите дни на програмата може пък и след нея? Благодаря ти за вниманието!“

Вече два месеца след прочистването се чувствам прекрасно. Преливам от енергия. Чувствам се чиста и щастлива.

Няма да престана да споделям всичко което ми е помогнало на мен, ще „ПРЕДАВАМ НАТАТЪК” и ще върша добрини. Направете го и Вие!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

Коментирай в Delo.bg