Котка ползва тоалетна като човек (видео)

0

Виждали ли сте как котка ползва по малка или голяма нужда тоалетната чиния като истински човек? Мъркащата тигрова мацорана върши физиологичните си нужди като прикляка на своите задни си лапи. Видеото с невероятната котка стана интернет сензация.

котка, тоалетнаЕдинственият дефект на писаната от канадския град Торонто бил, че още не била усвоила пускането на водата. Иначе, тигровата котка отлично овладяла изкуството да облекчава нуждите си в тоалетната на стопанина си по възможно най-чистия начин. А това пестяло много средства, тъй като не трябвало да се купуват котешки тоалетни гранули.

Собственикът на животното издава в YouTube как го е тренирал – като поставила на отвора на тоалетната чиния картон с малко трици от съдържанието на котешката тоалетна. В центъра се пробива дупка, която с всеки изминат ден се разширява до пълното премахване на картона.

Киноманите със сигурност ще си спомнят първата част от поредицата с Робърт Де НироЗапознай се с нашите“ от началото на хилядолетието. В нея актьорът играе ролята на строгия, но справедлив баща на момичето. Героят му има котка, която обучаваше.

котка, тоалетна, Робърт Де Ниро, Запознай се с нашите, Мистър Джинкс

Мистър Джинкс в кадър от филма „Запознай се с нашите“, 2000 г.

Във филма Джак показа неговата тренировъчна техника за дресура на котката Мистър Джинкс. Обучението включваше поставяне на котешка тоалетна в седалото, докато котката не започна сама да използва тоалетната.

След това Джак премахна котешката тоалетна, а Мистър Джинкс продължаваше да ходи по малка и голяма нужда като истински човек. Техника, много подобна на използваната от собственика и на тази тигрова котка от видеото по-горе.

Ако и Вие имате котка, може да пробвате лесната дресура. Няма да изгубите нищо, освен зловонието от котешката тоалетна.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg