Харисън Форд полетя пак след тежък авиоинцидент

0

Необузданият нрав на ветерана в киното Харисън Форд за пореден път шокира целия свят. Актьорът-легенда, който е на преклонните 72 години беше забелязан да сяда на пилотското място на хеликоптер. И не само това. Той полетя високо в небето едва 2 месеца, след като претърпя тежка авиокатастрофа със собствения си едномоторен двуместен самолет. Форд беше видян и сниман как поема контрола над летателен апарат, след като на 5 март катастрофира в голф игрище в Санта Моника, Калифорния. Тогава незабравимият Индиана Джоунс беше приет в лечебно заведение с тежки наранявания, където претърпя интервенция.

Твърде иронично съвпадение, но Харисън Форд излетя с хеликоптер от същата писта, откъдето стартира и злополучният му полет в началото на месец март тази година. По абсолютно нищо не личи, поне физически преживяната трагедия да е повлияла на силния дух на актьора.

Харисън Форд

Националният съвет по безопасност на транспорта в Съединените щати и до днес разследва случая. Специалистите още след инцидента похвалиха холивудската знаменитост, че именно дългогодишния му пилотски опит му е помогнал да приземи авариралия във въздуха летателен апарат, без да пострада нито един човек на земята.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg