Ето ги! Горещите победителки в конкурса Lady Bulgaria (снимки)

0

Конкурсът „Lady България“ се проведе за единадесета поредна година в София. Той е за неомъжени дами, държащи на своята независимост.

За участие в конкурса бяха избрани 12 финалистки от над 100 кандидатки за титлата. Дамите, които дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

Жури в състав Анелия Петкова, Иван Рупчин, Дима Атанасова, Вержиния Кръстева, Емил Бърдаров, Антоан Димитров, Невена Пеева, Лина Картър, Мелинда Сейдия, Мария Петракова, Илиана Динева и Мадлена Иванова определи следните победителки:

Lady Bulgaria World – Антоанета Боянова – завършила е интериорен дизайн в Милано, професионален модел;
Lady Bulgaria International – Ивана Филчева – студентка в Нов Български университет, специалност „Връзки с обществеността“, обича да кара ски и да играе тенис;
Lady Bulgaria Universal – Ива Иванова – студентка в Нов Български университет, специалност „Право“, занимава се с фитнес и здравословно хранене;
Lady Bulgaria Universe – Александра Колева – модел, нейно хоби са народните танци.

 

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с прекрасните ръчно рисувани дрехи. Във втория дамите показаха уникални бижута. Третото дефиле беше в официални тоалети.

По традиция „Lady Bulgaria“ подкрепя благотворителна кауза. Тази година благотворителната томбола беше за деца, болни от церебрална парализа на възраст до 5 години.

Те са от „Център за настаняване от семеен тип на деца с увреждания с потребност от постоянна медицинска грижа“, Перник.

lady bulgaria

Специален гост на конкурса бeше младата поп звезда Дара Екимова – един талант, който завладя сърцата на гостите. Водещ на събитието беше журналистът Нели Пандилова (на снимката долу по средата).

lady bulgaria

Лице на организаторите “FAMOUS” – Мелиса Ариф – студентка в Нов Български университет, занимава се арт мениджмънт и изкуство. Продуцент и собственик на марката „Lady Bulgaria“ е Меги Савова, която е категорична, че всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди – независима, успяла и вярваща в себе си. Delo.bg е медиен партньор на събитието.

сн. HiLife

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg