Горещ следобед по ТВ7 с „Дневникът на Венета“

0

В първия ден на Светлата седмица, „голямата уста“ Венета Райкова отново ще нагорещи ефира до червено с новия си телевизионен проект. Всеки делник от 16.00 ч. по ТВ7 тя ще отваря своя дневник, за да разказва по една лична история. Името на новото talk show по ТВ7 е „Дневникът на Венета“.

Венета Райкова, Дневникът на ВенетаДнес, малко преди старта, хващам Венета в трескава подготовка и финални репетиции в ТВ7 преди новото й превъплащение в ефир. Водещата твърди, че „Дневникът на Венета“ е естественото продължение на последните й социални проекти в „Горещо“. Отделно, зрителите я помнят от 90-те години, когато е водила предаването „Частен случай“ в БНТ. Сега с нови сили Венета се захваща с казуси на социална проблематика.

Вълнуващи теми обещават от екипа на водещата. Всички ще са от реалния живот! Истински житейски истории, които ще бъдат разказвани лично от участниците в предаването. Успях в движение да повдигна завесата за първите й теми:

„Днес, в първото издание на „Дневникът на Венета“ в студиото ще ми гостува и адвокат, който ще съветва госта как да се погрижи за детето си. Бащата няма родителски права, не може да взима издръжката на момиченцето си. Ще направим опит да включим майката по телефона от Германия, за да чуем и нейната версия по казуса. Оказва се, че държавата гарантира изплащане на издръжка, когато един от двамата родители няма тази възможност. Както е и в случая – майката е в Германия и твърди, че не може да плаща определените 80 лева изръжка. Адвокатът съветва госта ми в студиото как да изиска полагащата се сума, но от държавата. Това е ново за мен, въпреки че съм юрист, досега не съм го знаела.

Във вторник, 14 април, ще предложим на зрителите интересен казус за българско семейство, което иска да осинови дете, но социалните служби в Петрич възпрепятстват това да се случи. В студото ще очаквам и биологичните родители на детето, които са от ромски произход. Те имат 8 деца и не могат да се грижат за тях, но нямат нищо против българско семейство да осинови тяхното момченце. Социалните служители в Петрич не разрешават това да се случи.

В сряда, 15 април, сме подготвили тема за разводите. В студиото мои гости ще бъдат трима души, които са в процес на развод и не могат да се виждат с децата си. Драмите са страшни при тях, очаквам ги с нетърпение, за да разкажат своите истории в ефира на ТВ7.

Иначе, в момента съм в страшна предстартова треска преди първя ми ефир – вълнувам се, въпреки че 23 години вече съм на екран. Напрежението е много голямо.“

Дневникът на Венета

„Благодаря на Бог, че точно ден след Великден започва новият път в кариерата ми! Щастлива съм, че всеки делничен ден ще бъдем заедно по един час!“,

написа Венета Райкова на страницата си преди дни във Facebook. Суеверието на горещата водеща преди началото на всяко предаване е да се прекръсти, сподели тя само за читателите на delo.bg!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg