$600 глоба ако снимате Джордж Клуни край Комо

0

Джордж Клуни, КомоНе си и помисляйте да досаждате на мегазвездата Джордж Клуни, когато разпуска с любимата си Амал в имението им край езелото Комо в Италия. Ако подразните актьора с поведение или опит за папарашка снимка, рискувате да бъдете санкционирани с 600 долара. С толкова ще олекват всички, които влизат без покана в собствеността на Клуни и се опитват да досаждат. Това повелява заповедта на градоначалника на Лалио, към което градче се води административно вилата на холивудската знаменитост.

Летните къщи на звездата от култовия сериал ER /“Спешно отделение“/ е на западния бряг на едно от най-живописните места в Италия – езерото Комо. Разбивачът на милиони женски сърца е пожелал от местните власти да бъде осигурена неприкосновеност докато отмаря в личните си покои. Роберто Поци, който е кметът на градчето Лалио е обещал лично да изпълни желанието на актьора и вече е издал необходимата заповед. Листовките с забранителния текст вече са разлепени навсякъде в околностите на Лалио. По този начин двете вили на Джордж и Амал „Маргерита“ и „Олеандра“ вече са в зона, забранена за папараци, колекционери на автографи и почитатели.

Клуни купи луксозните недвижими имоти още преди 14 години, а сцени от „Бандата на Оушън“ бяха снимани именно край Комо. Всяка пролет и лято 53-годишният Клуни обича да посреща близки и приятели край вълните на езерото.

Джордж Клуни, КомоМеждувременно стана ясно, че Клуни ще бъде продуцент на кинолента на кинорежисьора и моден дизайнер Том Форд. Очакваният филмов проект ще бъде адаптация върху книгата на Остин Райт „Тони и Сюзан”. Филмът още няма официално заглавие, но работното на този етап е „Нощни животни”. Това ще бъде вторият филм на Том Форд. Преди 6 години той дебютира като режисьор с лентата „Самотен мъж”. Тогава самият Форд беше и сценарист на проекта.

Джордж Клуни няма да е самостоятелен продуцент на предстоящия филм на Том Форд. Грант Хеслов, който е съдружник на Клуни в продуцентската им компания също ще участва във финансирането на кинолентата. Във филм ще бъдат разказани успоредно две истории – за дама, която ще си спомни живота по време на първия й брак, и за роман, за който нейният екс съпруг ще се допита до мнението й.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg