Франк Синатра е бил наркодилър на Пабло Ескобар

0

Изпълнителят на легендарната „New York, New York“ Франк Синатра е бил наркодилър, заедно с известния колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, твърди Себастиян Марокин, който е син на Ескобар.

Себастиян Марокин, Пабло Ескобар, Франк Синатра

Себастиян Марокин, син на наркобарона Пабло Ескобар

В интервю за бразилски вестник Марокин описва Франк Синатра като по-добър дилър на кокаин, отколкото певец. Синът на Пабло Ескобар твърди още, че певецът, около чиито връзки с мафията се е вдигал достатъчно шум, е бил един от бизнес партньорите на баща му в Маями.

„Има повече певци, отколкото човек може да си представи, които са започнали кариерите си благодарение на спонсорството на трафиканти на наркотици. За тези неща няма разписки, само устни договорки. Аз знам за тях, защото бях много близко до баща ми, а той и партньорите му често говореха за това. Мога да Ви кажа, че Синатра беше по-добър дилър на кокаин, отколкото певец. Той беше един от партньорите на баща ми в Маями“,

разказва Себастиян Марокин.

Миналата година британският актьор Роджър Мур заяви, че връзките на Франк Синатра с мафията са били силно преувеличени. Според него е ставало въпрос по-скоро за слухове, базирани върху снимките, които непознати посетители са си правили със Синатра в съблекалнята му.

В биография на Уди Алън, публикувана в САЩ миналата седмица, обаче се твърди, че Синатра е поискал от мафията да убие известния филмов режисьор като отмъщение за предателството към бившата му съпруга Миа Фароу.

Себастиян Марокин, Пабло Ескобар, Франк Синатра

Франк Синатра

38-годишният Себастиян Марокин е едно от двете деца на Пабло Ескобар. Баща му загива в престрелка на покрива на сграда в колумбийския град Меделин през 1993 г., след като се обажда на сина си по телефона. Обаждането дава възможност на властите да проследят местонахождението на наркобоса. Синът му, тогава 17-годишен, бяга заедно с майка си и сестра си в Мозамбик, преди да емигрират в Аржентина, където живеят днес.

Франк Синатра, смятан за един от най-влиятелните артисти на 20-и век, умира в Холивуд през 1998 г. на 82-годишна възраст. На 12 декември тази година се навършват 100 години от рождението му. Годишнината му се отбелязва с различни прояви през цялата 2015 г.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg