3 хитови поредици по Food Network през февруари

0

Когато храната е наше хоби, то всяка новост за кулинарно предаване по телевизията действа като магнит. Ако и при Вас е така, то вижте какво предлага каналът Food Network, вече на български през февруари.

Патриша Хийтън – помните това име на звездата от любимия сериал „Всички обичат Реймънд”. Новото амплоа на актрисата е да бъде водеща на нова телевизионна поредица. Патриша е почерпила своето вдъхновение от пътуванията със семейството си. В „На парти с Патриша Хийтън“ ще се срещнете с колеги актьори, роднини и приятели на популярната американка. Целта е организиране на бляскави партита.

guy fieri Food NetworkИ това не е всичко по Food Network! Гай Фиери е отново на екран с 2 съвсем нови сериала.

В „Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета“ по Food Network Гай се отправя на пътешествие из цяла Америка.

Целта му е да посети и дегустира менюто на най-добрите крайпътни закусвални, ресторанти и скромни заведения, които сервират от край време най-популярните храни в околията.

Другото предизвикателство на Гай Фиери е “Надпревара в супермаркета”! В него 4-ма готвачи с талант се съревновават в луда поредица от кулинарни предизвикателства,. Те ще обикалят за време между щандовете в супермаркета, докато търсят най-добрите продукти за своя специалитет.

Food Network, заедно с другите два тв канала на Scripps Networks Interactive’s – Fine Living и Travel Channel вече са преведени на български език. Дублирани са каналите за кулинария и за пътешествия, а предаванията на лайфстайл лидера са със субтитри.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg