Феномен! Момче от Индонезия снася яйца (видео)

0

Индонезийско момче твърди, че през последните две години е снесло 20 яйца, като ги изхкарва през ректума си. Бащата на 14-годишния Акмал от град Макасар в индонезийската провинция Южно Сулавеси твърди, че когато бъдат счупени, яйцата, произведени от момчето, са или изцяло с жълтък, или изцяло с белтък.

Тийнейджърът редовно бил преглеждан от доктори и често е хоспитализиран заради стопашни проблеми, но на този етап медиците не могат да проумеят случая му.

Юношата показал наскоро на лекарите в болницата Сиек Юсуф в Макасар как снася последните си две яйца.

Скептици подозират, че детето нарочно гълта яйцата цели, за да ги прокара през стомашния си тракт, но баща му категорично изключва подобна възможност.

Феноменът на Акмал се проучва от медицински лица, а младежът е настанен за щателни изследвания в болницата „Syekh Yusuf“ в град Гова.

Той ще остане под наблюдение, докато лекарите се убедят, че то наистина снася яйца, а не ги пъха умишлено в ректума си, или ги поглъща цели.

„Научно яйца не могат да се образуват в човешкото тяло. Невъзможно е, особено в храносмилателната система“ –

категоричен е Мухамад Таслим, говорител на болницата.

Изследвания на яйцата са потвърдили, че са кокоши.

Вижте и изyмитeлнa колекция oт рентгeнoви изoбpaжeния, които показват изобретателни заместители на секс играчки, пoпaднaли в някои от телесните oтвopи нa пaлaви пaциeнти.

рентгенRadiopaedia или секс играчки на показ

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg