Ето защо необвързаните жени са по-щастливи от самотните мъже

0

В навечерието на Свети Валентин – определян за най-романтичния празник в целия свят, текат проучвания, които доказват, че 14 февруари със сигурност не се харесва на самотните и необвързани хора. Такъв е и резултатът от изследване на маркетингова компания във Великобритания, според което дамите понасят по-добре неналичието на партньор до себе си, за разлика от господата.

Жените, според всеобщото схващане, е доста по-стресиращо да бъдат без половинка и да го търсят в живота, сравнено с ергените.

61 на сто от момите са изцяло доволни от своето социално положение на необвързани, а колосалните 75% дори не правят никакви планове да потърсят своята дама на сърцето.

Мачовците, които не изпитват желание да имат жена до себе си са под половината анкетирани, а 65 на сто пък са категорични, че са се отказали от издирването на новата си любов.

градски българинКак се изтрайва мъж преди и след Свети Валентин?

 

Специалистите коментират, че

дамите, които са необвързани са доста по-щастливи, тъй като имат цялото време да обръщат внимание на самите себе си.

Оказва се, че за част от нежната половина на участвалите в допитването, емоционалните връзки дори са натоварващи, защото влагат повече усилия в тях от мъжете.

Друго проучване сред британците, осъществено дни преди 14 февруари сред 1500 жени показва, че

романтиката спира да е водеща за господата половин година след началото на нова връзка.

Според 40 на сто от участничките, партньорите или съпрузите им не харесват сантименталностите. Всяка трета от анкетираните дами споделя, че мъжът до нея се притеснява да демонстрира емоции.

Кои са страховете на всяка една зодия14-те най-добри двойки зодии в любовта и живота

 

Голям процент от участвалите в анкетата дами твърдят, че липсата на романтика у партньорите им е наследствена от техните бащи.

Всяка пета запитана е в панически ужас преди Свети Валентин, тъй като за пореден път очаква да бъде свидетел на това как половинките на техните приятелки се изявяват като по-големи романтици от собствените им партньори.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg