Ето къде живеят звездите, докато са на турнета или снимат филми далече от вкъщи

0

„Мобилните къщи на звездите“ е новото предаване по Fine Living. В него ще научите къде живеят знаменитостите, докато пътуват на дълги турнета или пък снимат филми далече от вкъщи. И докато част от звездите предпочитат луксозни апартаменти в скъпи хотели, то други са решили този проблем и си имат собствени „мобилни къщи“. За тях това е „у дома“ след дългия снимачен ден или пък след поредния концерт.

Мобилните къщи на звездитеАктьорът и поп изпълнител Уил Смит е един от най-големите фенове на мобилните къщи. Домът му на колела дори си има име – „The Heat“.

Подвижният луксозен апартамент се движи не на четири, а на цели 22 колела! Площта му е 111 кв. м.

В него има има 14 екрана и ред други екстри, чиято стойност се изчислява на между 100 и 125 хил. долара. Само кухненският плот струва около 200 хил. долара!

„The Heat“ струва на Уил Смит „скромните“ 2 млн. 500 хил. долара!

Ако искате, може да го наемете срещу 9 000 долара седмично! Така ще се почувствате звезда поне за няколко дни 🙂 Ето как изглежда холът на уникалния подвижен апартамент:

Мобилните къщи на звездите

Личната гримьорна на Уил Смит пък има този вид:

Мобилните къщи на звездите

Поредицата „Мобилните къщи на звездите“ с Картър Устърхаус ще Ви покаже някои от невероятните каравани, автобуси и кемпери на популярните хора, за които времето на път изпълва по-голяма част от живота им, отколкото да си почиват вкъщи.

Мобилните къщи на звездите

В сериите ще се насладите на уникалния подвижен дом на холивудския любимец Вин Дизел. Ще се очаровате и от свръх луксозната резиденция на поп звездата Кристина Агилера.

Очакват Ви срещи с невероятните мобилни апартаменти на знаменитости като Робърт Дауни-JR, Тимбаленд, Леонардо ди Каприо, Саймън Кауъл и др. Американският олимпийски тим по гимнастика пък ще Ви позволи да видите отблизо модерните и неповторимите им домове на колела.

На „Мобилните къщи на звездите“ може да се наслаждавате всеки понеделник вечер от 22:00 ч. по телевизионния канал Fine Living.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg