Елтън Джон e поласкан от телефонния разговор с Врадимир Путин

0

Легендарният британски изпълнител сър Елтън Джон е бил поласкан от телефонното обаждане на руския президент Владимир Путин и се надявал лично да побеседва с него следващата година, предаде ТАСС. Агенцията цитира изказване на музиканта, направено в Лондон в рамките на кампанията за борба срещу ХИВ-СПИН.

„Бях много поласкан от факта, че Путин ми позвъни. С нетърпение очаквам да разговарям с него лично следващата година“,

заяви Елтън Джон. По неговите думи Путин, който за трета поредна година беше избран за най-влиятелната личност в света от авторитетното списание „Форбс“, бил много любезен и говорил „добър английски“.

Владимир Путин, Елтън Джон

В средата на септември сър Елтън Джон заяви в интервю пред Би Би Си, че би желал да се срещне с Путин и да обсъдят въпросите, свързани с условията на живот на сексуалните малцинства в Русия. След това той помести в Инстаграм съобщение за състоялия се телефонен разговор с президента на Руската федерация. Но по-късно се оказа, че музикантът, който на 5 февруари 2016 г. ще издаде новия си албум, е бил подведен от двама руснаци.

При все това в края на септември Владимир Путин се обади лично по телефона на Елтън Джон. От руската страна били положени известни усилия, за да убедят певеца, че с него наистина ще разговаря руският държавник. Инициативата за разговора била предадена чрез руския посланик в Лондон Александър Яковенко, припомня агенцията.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg