Джанет Джексън №1 в Billboard Top 200 с Unbreakable

0

Джанет Джексън се завърна триумфално на музикалния връх, след като с първия си нов проект от 2008 г., „Unbreakable“, оглави седмичната класация Топ 200 на „Billboard“ за албуми.

Тавата „Unbreakable“, която иконата на поп музиката промотира на първото си световно турне от 2011 г., е седмият албум на Джанет Джексън, покорил върха в престижния чарт на „Billboard“. Само две певици са оглавявали класацията с повече албуми – Барбра Стрейзанд и обявената за най-велика поп звезда в света Мадона, съответно с десет и осем. Постижението прави Джексън едва третият изпълнител в историята на чарта, позиционирал албум на първо място през всяко едно от изминалите четири десетилетия. Останалите двама изпълнители с подобни постижения са Барбра Стрейзанд и Брус Спрингстийн.

Джанет Джексън не пропусна да благодари в Туитър на феновете си, които винаги са й засвидетелствали подкрепата си. Както delo.bg вече писа нова религия изповядва световната знаменитост и сестра на Краля на поп музиката Майкъл Джексън Джанет Джексън. Певицата е приела исляма след сватбата през 2012 година с Уисам Ал Мана.

janet Jackson, Джанет Джексън, ислям

Второ място в седмичната класация на „Билборд“ за албуми заема ритъм енд блус певецът Уикенд с тавата „Beauty Behind the Madness“. Следват рапърите Дрейк и Фючър с изненадващия им съвместен албум „What a Time to Be Alive“, първенецът от миналата седмица, рапърът Фети Уап с дебютния си проект, носещ неговото име, и Тони Бракстън с тавата „Calling All Lovers“.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg