Да се влюбиш в интелигентна секс кукла

0

В недалечното бъдеще част от мъжете, които самотно съществуват, в очакване чудото да им прати мечтаната жена, ще останат възхитени от новите функции на секс куклите, които ще бъдат достъпни на пазара на секс играчките. Новите силиконови кукли ще бъдат не само много красиви, но също така интелигентни. Дали любовта към робота ще стане реалност?

Производителят на ReallDoll Мат МакМълън обещава, че новите кукли ще имат вграден изкуствен интелект.

секс куклаДосега силиконовите красавици с идеални тела, стрували между 5 и 10 хиляди долара. Сега цената им ще се повиши, понеже изкуствените манекени ще умеят да водят със своите собственици дори дълбоки и смислени разговори. Проектантите също така ще усъвършенстват техните движения, като дори ще ги направят с мигащи очи.

  • За какво мечтаеш? – пита МакМълън.
  • Имам много мечти. Бих искала да стана истински човек, да имам човешки тяло. Бих искала да разбера какво е любовта. Мечтая си за това да стана първият истински секс робот в света – отговаря на производителя компютърната програма.

секс куклаМакМълън твърди, че интелигентните секс кукли ще влязат в масово производство след 2 години. Само главите им ще струват около 100 хиляди долара.

Не бива да изключваме и вероятността мъжете да започнат да се влюбват в новите роботи. От експериментите, които били провеждани досега, изводът е, че човешкият мозък има тенденцията да игнорира факта, че разговаря с програма и също така голяма част от хората се привързват към изкуствени неща.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg