Чаровната ТВ водеща Ева Кикерезова ще става майка за втори път

0

Чаровната тв водеща Ева Кикерезова ще става майка за втори път. Самата тя не отрече плъзналите слухове около наедрялата си фигура.

Индикациите, които стигнаха до ДЕЛО.БГ са, че очакваната рожба ще е момиче, отколешна мечта на Ева. За сайта ни тя сподели предпазливо:

Ева Кикерезова„Само една истинска майка има вярна интуиция, дано да не ме лъже шестото ми чувство! Ще видим!“

Какъвто и да е пола на бъдещото бебе на телевизионната водеща и модел, екипът ни й желае леко раждане и щастливи мигове с бъдещия нов малък човек в семейството й.

Ева Кикерезова беше емблематично лице на предаването „Звезден прах“ по несъществуващата вече ВВТ, в което гостуваха популярни българи.

Сега тя отново има досег със звездния небосклон чрез рубриката „Здравни досиета„, част от сутрешното предаване на БНТ „Здравето отблизо“. В нея тя разплита тайните на известните за това как се грижат за тялото си и какъв начин на живот водят.

Неотдавна Ева Кикерезова сподели и своите преживявания по време на първия й полет със самолет. Може да си ги припомните в статията

Ева Кикерезова: Мечтая да стана стюардеса

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg