Chanel – вечен стил и елегантност (f/w 2016)

0

Chanel и Париж! Само тези две имена са достатъчни, за да се запълни изцяло представата ни за вечна мода. И ако добавим към тях името на неизчерпаемия Карл Лагерфелд, сетивата са в очакване единствено на елитарност и класа. Като креативен директор на създадената от легендарната Коко Шанел марка, Лагерфелд дълги години остава верен на символа на Шанел – елегантният и едновременно шикозен вълнен костюм, датиращ още от далечната 1925 г.

Chanel

Колекцията на Chanel за есен/зима 2016 е своеобразен триумф към наложилия се през годините емблематичен за Европа силует. Класическата дължина на полата (около и над коляното) го прави удобен и подходящ както за градската работна среда, така и за вечерно парти. Заиграването с кройките е повече в горната част, при саката, където ръкавите са разчупени и скъсени, подбрани цветово в перфектна визуална симетрия. Балансът на ансамблите е постигнат чрез създаване на една цялостна картина, вложеният в ботушите текстил е естествено продължение на меките тъкани и падащите свободни обеми.

За да е в крак със съвремието, Лагерфелд поставя редом до чистата класика романтиката на ездата – в шапките и ботушите, една доста любопитна и смела симбиоза. Легендарният туид ала Коко Шанел грее в нежни тонове – розово, каки, злато, пясъчно. Още един символ на Chanel доминира в колекцията – перлите, любими на всяка жена, този път в огромно изобилие, без никакво ограничение в количеството!

Коментирай с Facebook

коментара

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg