Интернет сензация: Кучето Буф – близнак на Джон Траволта

0

Синеокото куче на име Boof /Буф/ обикаля интернет пространството и удивлява с изключителната си прилика с Джон Траволта – американският актьор, танцьор и певец, който става популярен още през 70-те години.

Приликата с героя от „Криминале“ забелязали от приюта „Сайт Острелиън“, където било настанено животното. Те качили снимката му в интернет пространството и изтъкнали като „предимство“ приликата на Буф с Джон Траволта пред евентуалните му осиновители.

Действително пропорцията между челото и челюстите на кучето, както и идентичното разположение на очните ябълки го правят брат-близнак на холивудския актьор.

За съжаление кучето се нуждае от специални грижи, понеже е глухо. До момента, в който попада в приюта, то е живяло предимно сред деца. От управата на заведението ще се радват Буф отново да в детска компания и търсят спешно негови осиновители.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg