Боксерки пазят мъжката плодовитост от WiFi сигнал

0

Ако и Вие носите смартфона в джоба на панталоните си или често ползвате лаптопа или таблета в скута си, сте застрашени от фертилитет, твърдят учените.

Wireless Armour, антибактериални и антирадиационни боксеркиСпоред тях голяма част от репродуктивните проблеми при мъжете се дължат именно на масовото ползване на мобилни устройства.

И докато тече полемика дали вълните на WiFi мрежите вредят или не, Джоузеф Пъркинс от Лондон пусна гореща линия мъжко бельо със свойства срещу радиацията.

Боксерките неутрализират до 99% от електромагнитното лъчение, което се получава от таблети, лаптопи и смартфони.

Wireless Armour, антибактериални и антирадиационни боксерки

Новите „технологични“ боксерки ще предпазват мъжката плодовитост от опасните wireless лъчения. Антирадиационното бельо за силния пол вече е в продажба. Името на новите боксерки на български език звучи така – „Броня срещу WiFi“ или Wireless Armour. С втъканите в него сребърни нишки се образува подобие на „клетката на Фарадей“. По този начин вредните вълни не стигат до половия член на всеки избрал да носи бельото.

Wireless Armour, антибактериални и антирадиационни боксеркиПъркинс признава, че доста по-често прибягва до услугите на каквито и да е видове мобилни устройства. Това е била и една от причините да създаде „защитния щит“ за представителите на силния пол.

Самите сребърни нишки в тъканта са обвити в памук. Това прави бельото да има и антибактериални свойства. Самият плат на мъжките боксерки има в състава си 20% сребърна прежда.

Моделите са два – плътни и широки. Цената на иновативните боксерки е между 38 и 55 долара. Стойността им зависи от това дали имат 180 или 360-градусова защита.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg