Бижута за разведени – новият ювелирен хит

0

След като в delo.bg преди време Ви представихме годежен пръстен с вграден блутут, днес ще Ви запознаем с британски дизайнери, които представиха бижута за хората, които наскоро са се развели. На първо място изданието посочва бижутерката Жизел Ган и колекцията й Divorce Ring. В нея има например пръстени с птичи глави, които държат в клюновете си сватбени букети, както и боксове с цветя.

бижута за разведени, пръстен

Друг дизайнер, Ана Лука, предлага на своите клиенти по-практичен вариант – да претопят халките си. По думите на Лука, нейните клиентки виждат в развода възможност да разширят правата си и възприемат случилото се в положителна светлина.

Бижутерката Джесика де Лотц е създала за един от клиентите си гривна с висулка, която прилича на печат с буква върху разтопен восък. Тя е нарекла бижуто добър спомен за разрушени взаимоотношения.

бижута за разведени, пръстен

Алекс Монро, който гравира украшенията си на ръка, предлага на купувачите си златно колие с висулка под формата на кръг, върху която е написано „Ура!“. Има и инкрустиран диамант.

бижута за разведени, пръстен

Сладкарите също имат какво да предложат на разведените двойки. Желаещите да отбележат края на брака могат да избират сред няколко торти. Те са украсени с фигурки на булката и младоженеца, които се наръгват един друг с нож, изхвърлят вещи или пък се целят един в друг с пистолети.

бижута и сладкиши за разведени, пръстен

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg