Австралийка прави секс с дърво, предстои им сватба

0

Млада жена от континента-държава Австралия призна шокиращо за целия свят, че най-добрият секс, който някога е правила е бил с… дърво! Дори нещо повече – 31-годишната Ема планира да обвърже завинаги живота си с… дървото!

Новината за страдащата от дендрофилия млада австралийка се завъртя като топъл самун по целия световен онлайн поток. Бъдещото „семейство“ ще се венчае на специална церемония, а Ема Маккейб обещава, че за събитието ще говори вече наистина целият свят.

Ема буквално ще обвърже живота си с този на Тим, така е кръстила своя избраник, за когото скоро ще се омъжи.

Ема Маккейб прави секс с дървоОгорчената от поредица връзки с мъже, завършили с фиаско Ема съвсем случайно открила утеха и наслада в секса при Тим – твърда и висока… топола. Никакъв свян не може да попречи на австралийската жена да признае пред всички, че е правила най-добрия секс в живота си именно с тополата Тим.

Лудо влюбената, все още мис Маккейб, споделя, че има интимни контакти с любимия Тим цели четири пъти седмично. „Срещите“ им са основно за разговори, а не толкова за секс.

„Тим по всякакъв начин задоволява моите сексуални и емоционални потребности. Ето, мога да призная пред целия свят, че само с очи му изневерявам като се заглеждам по чужди дървета. Правя го само с поглед, наистина, никога не бих могла да ги докосна, тъй като желая да съм вярна на любимия Тим. Плановете ми са да му се врека във вечна вярност на изключително скромна, но тържествена церемония само с родителите ми. Останалите хора могат да ме съдят, но… Тим ме прави безмерно щастлива“,

споделя страдащата от дендрофилия и практикуваща секс с дърво Ема Маккейб.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg