Аромат на есенен плодов зеленчук заменя виагра

0

Забравете виаграта – уханието на широко разпространен плодов зеленчук може да замени хапче виагра при еректилна дисфункция. Изследователи от САЩ са установили, че не ароматът на Шанел N 5 или естествената миризма на партньора, а този на тиква, е най-възбуждащ.

Уханието на оранжевия плодов зеленчук е в състояние да помогне при еректилна дисфункция и дори да подобри представянето на мъжете в леглото, според д-р Алън Хърш от чикагския Център за изследване и лечение на проблеми с обонянието и вкуса.

секс, тиква, виагра

Д-р Хърш и екипът му са установили, че ароматът на тиква в комбинация с лавандула увеличава притока на кръв към мъжкия полов орган с 40 процента.

Така че когато въпросът опира до подобряване на сексуалния живот, съветът на специалиста е:

„Забравете парфюма, заложете на тиквения пай“.

Дори семките на тиквата стимулират желанието за секс. Те са богати на цинк, който повишава нивата на тестостерона и съответно сексуалните мераци.

Уханието на тиква не е единственото, което действа стимулиращо на мъжете. Специалистите са открили, че ароматите на ванилия и ягода също подтикват представителите на силния пол да мислят за секс.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg