Арестуват Джъстин Бийбър в Аржентина (видео)

0

Съдия от аржентински съд постанови задържане под стража на идола на милиони тийнейджъри – Джъстин Бийбър. Присъдата трябва да бъде изпълнена в момента, в който певецът дойде в южноамериканската държава. Причина за издаването на заповедта е, че изпълнителят не е отговорил на няколко въпроса, свързани с предполагаемо посегателство, извършено преди две години в Буенос Айрес.

Местният фотограф Диего Песоа е подал жалба срещу Джъстин Бийбър, а местната прокуратура веднага е повдигнала обвинение на популярния младеж и един от неговите охранители, че са нападнали Песоа, докато се опитвал да направи снимки на тийн идолът на излизане от нощен клуб в един от скъпите квартали на столичния град – Палермо
Холивуд.

Ройтерс цитира интернет сайта Фарандула шоу, който дори е публикувал копие от съдебната заповед за залавянето на изпълнителя. Документът е в сила и за придружаващия го бодигард във фаталната вечер.

justin beeber, Джъстин БийбърПрез месец ноември 2013 г. друг местен съдия постанови Джъстин Бийбър да се яви за разпит във връзка със същия инцидент и то в срок от 2 месеца. Съдията е поискал съдействието на клона на Интерпол в аржентинската столица, за да бъде открито местоположението на 21-годишния Бийбър. На този етап никой от обкръжението на певеца не е коментирал съдебната заповед за арест.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg