Анн-Джи: На кастинга за Мистър София много мъже „глътнаха бастуна“

0

На 13 юли ще се проведе церемонията „Мистър София“. Кастингът се проведе дни по-рано в столичен хотел, където поп певицата Анн-Джи имаше тежката задача да отсее кандидатите.

Анн-Джи, труден ли беше изборът тази година?

Имаше голям избор, бяха пристигнали момчета от цяла България. Явиха се кандидати с различни професии, имаше ИТ специалисти, полицаи, фитнес маниаци. За съжаление имаше и много желаещи, които не успяха да присъстват на тази дата. Тези, които продължават вече имат заснета фотосесия и конкурсът стартира в понеделник в столичен клуб.

На конкурса трябва да бъде избран Мистър София, но пък повече кандидати са от провинцията…

Те живеят в София, но са родом от някъде другаде. (смее се) Това че София е пълна с хора, родени на друго място няма как да го променим. Не можем да кажем, че само родените в София могат да участват в конкурса. Тогава може да няма въобще кандидати. (смее се)

Мистър София, мъже, Анн ДжиПо какви критерии определяхте кой да продължи?

Стандартните критерии като височина, да изглеждат добре, както и добро поведение на сцена, хармонични пропорции на тялото. Има тур по бански, хубаво е да имат хубави тела. Най-добрите ще бъдат снимани във видеоклипове, реклами, трябва да имат приятна външност и да бъдат фотогенични задължително. Не трябва да се сдухват. Имаше много които „глътнаха“ бастуна. (смее се) Спомням си едно момче, което беше много сковано и го принудихме да се разтанцува, изигра брейк.

Можем ли да кажем, че има красиви мъже в България?

България е пълна с красиви мъже. Голяма част от тях имат високо самочувствие, за да участват в конкурси, което е прекрасно. На такива конкурси се явяват други момчета, на които не им пука, а го правят за шоуто, за тръпката, защото рядко се организират конкурси за силния пол. Определено има интерес, за трета поредна година „Мистър София“ е събитие.

ann_GПреди няколко дни представи новата си песен Lone Wolf, в клипа й влизаш в едно по-различно амплоа…

Да, новото ми парче е на английски език. В клипа се показвам в съвсем нова светлина. В последните две години освен с фитнес, се занимавам сериозно и с бойни спортове. Пея за сериозни неща в парчето, стилът е рап. Няма голотии, кифленски изпълнения, както сме свикнали в повечето женски клипове. Стилизиран е в по-сериозна насока, все пак се казва „Вълк единак“. Показваме как главната героиня тренира, подготвя се. Интересно е като продукт. Аз смятам, че трябва да се поднася винаги нещо ново на публиката. Сега започвам представянето на парчето навсякъде. Във видеото участва истински вълк. Той е чешки и е много популярен, казва се Терес. Сниман е в много продукции като „Непобедимите 2“. Имахме трудности в заснемането, защото е диво животно и не изпълнява заповеди.

Преди състезания какъв е режима, който спазваш?

Когато се готвя за състезание съм на много тежък режим. Това естествено не е полезно за тялото и затова не го коментирам. Не искам да има последователи, защото това се прави само за състезания. На хората препоръчвам да водят здравословен начин на живот. В никакъв случай да не жертват здравето си в името на красотата. Много млади момичета се влияят, търсят забранени продукти, които не са полезни за тялото. По-добре да се обърнат към специалист, примерно към мен (смее се), за да ги посъветвам правилно какво да правят, а не да четат интервюта и да имитират и после да си задават въпроси.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg