Анелия: Докосната съм от Господ

0

Диамантът на българския попфолк Анелия е родена на 1 юли 1982 година в Стара Загора. Първата си професионална поява Анелия прави още в училище, когато триото „Гласовити тракийчета“ започва да се изявява на сцената. Следва собствена плоча с народни песни. Откритие е на Милко Калайджиев. През 2002 година подписва договор с „Пайнер“, където вече 13 години е сред топ имената във фирмата. През лятото на 2015 година Анелия се качи на една сцена с CECA, където със собствен бенд изпя най-големите си хитове. В началото на месец декември представи песента „Аз съм дяволът“, в която участие взима колегата й Галин. Само за броени дни песента успя да изкачи музикалните класации и да се превърне в тотален хит.

анелияКаква беше 2015 година за теб, Анелия?

– Смятам, че винаги може и още, защото съм максималист. Това в кръга на шегата, разбира се. Щастлива съм, осъществих проектите, които имах за цел през годината и се радвах на здраве, постигнах целите, които са не само в професионален, но и в личен план. Като цяло 2015 година беше много добра за мен.

През 2015 година успя да направиш няколко тотални хитове като „Генерал“ и „Аз съм дяволът“, участва и в концерта на Цеца в Несебър. Кое е събитието, което би окачествила като най-важното за теб самата?

– Всяко едно събитие или изява ми носи различно удовлетворение. Концертът в зала „Арена Армеец“ беше уникален, досега винаги сме били в НДК и за първи излизаме на друга сцена по повод рождения ден на Планета ТВ. Успяхме да напълним залата, което е безспорен успех. Докосната съм от Господ да успявам да правя хубави песни. Благодарна съм, че имам успех, графикът ми е пълен, което означава, че обратната връзка я имам. Голямо признание получих и от Цеца, все пак бях единственият друг изпълнител, който взе участие на нейния концерт.

Анелия и CECA

Анелия и CECA

Постигна категоричен успех с последния си проект „Аз съм дяволът“. Как реши да поканиш и Галин в него?

-Трудно ми е да говоря за своите проекти, но нещата се получиха за много кратко време. През последните 4 години работя с композитора Николай Пашев, с когото обсъждаме всеки един проект. Той беше човекът, който ми предложи да включим и Галин. Прегърнах идеята, защото той е младо момче, което се харесва от хората, от нашата публиката. Галин тръгна наистина в добра посока и му пожелавам успех. Той е изпълнител с модерно виждане, със свежи идеи, което ми допада, излиза от клишето на стандартния попфолк.

Как успяваш през всичките тези години да се появяваш толкова различна, но пък и оригинална?

-Благодаря ти! Слушам вътрешния си глас.

Какво да очакваме през 2016 година?

-Днес е първият работен ден, събрах се с хората, които работя и започнахме да обсъждаме бъдещи проекти. Имам интересни идеи, вярвам, че ще се харесат на публиката. Най-важното е един изпълнител да има хубави песни и да има енергия да ги изпълнява на сцената. Очаквайте от мен нови песни, които да носят настроение.

Подготвяш ли концерт и през 2016 година?

-Лице съм на кампанията „Holiday Heroes“, които ми предложиха да направя и през 2015 година концерт. Много е важно да се организират нещата и всичко да е наред, за да съм спокойна. Един Великденски концерт може да се случи, но може и да не се осъществи. Ако не се получи тази година, то ще го направим през следващата. Отказвам да споделям на 100% вижданията си, защото са все още само идеи.

анелия

 

Напоследък в медиите излязоха много заглавия, цитиращи врачка, която гадае сватба между теб и Фики. Как гледаш на тези писания?

-Ако се прочете между редовете ще стане ясно, че се казва, че годината ще бъде много добра за мен и за Фики и на двамата ни се дава сватба, а не сватба помежду ни. Стана ми много забавно, защото медиите интерпретираха нещата за най-удобния за тях начин. Дали ще има сватба при мен не знам. Никой не знае какво ще се случи, може и да успея да се влюбя. Пожелавам си го през 2016 година.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg