Анджелина Джоли купи нов дом в Лос Анджелис

0

Една от най-красивите актриси за всички времена – Анджелина Джоли, купи ново имение, където ще живее с шестте си деца – трите осиновени (Мадокс, Пакс и Захара) и трите биологични (Шайло и близнаците Нокс и Вивиан), които носят фамилията Джоли-Пит.

Новият дом на Анджелина Джоли се намира само на три километра от имението на бившия й съпруг Брад Пит.

Обяснението е, че така на актьора ще му бъде по-лесно да вижда децата. В новата къща има шест спални, десет бани, фитнес зала, библиотека и открит басейн.

Анджелина Джоли си купи нов дом

Години наред Джоли и Пит бяха най-обсъжданата двойка в Холивуд. Тяхната връзка започна през 2005 г. по време на снимките на „Мистър и мисис Смит“. По това време Брад е щастливо женен да Дженифър Анистън, а Анджелина вече се е разделила с втория си съпруг Били Боб Торнтън и официално е признала, че е имала любовна връзка с японо-американската актриса Джени Шимицу. Двамата обаче се женят чак през 2014 г.

Анджелина Джоли си купи нов домЗа разлика от първите й два брака, които траят точно по три години (с Джони Лий Милър от 1996 до 1999 г. и с Торнтън от 2000 до 2003 г.) официалното съжителство с Пит на най-скъпо платената от 2009 до 2012 г. холивудска актриса трае едва две години и през септември на 2016 г. Анджелина подава молба за развод. Основната причина е жестокостта, която показва актьорът към Мадокс, осиновен от американката през 2002 г.още докато е омъжена за Торнтън.

През 2005 г. Брад осиновява Мадокс и Захара, през 2006 г. Джоли ражда дъщеря им Шайло, която иска да бъде момче и да бъде наричана Джон, а през 2007 г. семейството се увеличава с осиновяването на виетнамчето Пакс. През лятото на 2008 г. актрисата ражда близнаците Нокс и Вивиан, бебешката им снимка е продадена за 14 млн. долара.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Разводът да Анджелина Джоли и Брад ПитАнджелина Джоли и Брад Пит – разводът на 2016 г.

 

След редица скандали по време на развода за радост на жълтите медии, актрисата получи попечителството над децата, а Пит вече се вижда без психолог, но главно с биологичните си наследници. При женитбата им, звездното семейство е разполагало общо с 425 млн. долара – Брад е имал в банковата си сметка 240 млн., а Анджи – 185 млн. В брачния им договор обаче, този въпрос е изчистен и всеки си тръгва с парите, а спечелените по време на брака отиват във фонд за децата им.

След смъртта си, двамата завещават парите си на сиропиталища в държавите, откъдето са децата им, като Анджелина Джоли е отделила няколко милиона долара и за борбата с рака, след като тя превантивно се подложи за няколко операции.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg