8 причини защо мъжете живеят по-кратко

0

Мъжете имат такова въображение, че понякога хрумванията им стават причина за тяхната смърт. Представяме Ви най-сериозните кандидати, които спокойно могат да спечелят първото място от Darwin Awards. Това са награди, връчвани за най-глупави постъпки.

1. Обичащият животните

Вероятно клетка, пълна с диви животни, е най-опасното място в зоологическата градина. Но не и за този мъж!

men parody12. Автомобилният механик

Ако нямате професионален крик или гараж с канал, можете да го изградите абсолютно сами.  Във въздуха, точно както е показано. Работи безотказно, докате откаже.

men parody23. Довършителни работи

Ремонтните работи понякога изискват нестандартни решения. Особено, когато става въпрос за трудно достъпните места.

men parody34. Разклонител в басейна

Някои явно пренебрегват уроците на физиката. Токът и водата не са добра комбинация.

men parody45. В корабостроителницата

Какво правите, когато не разполагате със стълба? Викате трима колеги, които със сигурност ще Ви помогнат. Заслужава да се отбележи, че всеки от Вас е оборудван със защитна каска. Здравето и безопасността са подсигурени!

men parody56. Огромният препъникамък

Някои предмети са твърде големи и тежки, за да ги премахнете от работната площадка ей така. Този мъж може би не осъзнава риска за живота си.

men parody67. Метод за справяне с жегата

Мъжете просто трябва да се справят с горещините. Нищо по-лесно от това да се скрият под … багера…

men parody78. На ръба

Младите руснаци са известни със своята страст за катерене на небостъргачи, без да използват никаква защита. Адреналинът се покачва, мдааа…

men parody8

Ако тези уникални мъжки хрумки са Ви впечатлили, то от ДЕЛО Ви съветваме да не ги повтаряте, ако искате да доживеете до пенсия. Поне!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg